Epäiltyjä liikennerikoksia Pohjois-Savossa

NordenBladet — Poliisi pysäytti henkilöauton Iisalmessa Kuopiontiellä maanantaina 13.4 n. klo 11 aikaan, koska auto ajelehti omalla kaistallaan laidasta laitaan. Autoa kuljettaneen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Poliisi pysäytti maanantaina n. klo 18 aikaan kilvettömän henkilöauton tarkastusta varten Siilinjärvellä. Autoa kuljetti mies, jonka ajo-oikeus oli päättynyt. Koska samalla autolla oli ajettu useamman kerran ajo-oikeudettomien henkilöiden toimesta, henkilöauto takavarikoitiin rikoksentekovälineenä.
Poliisille tuli Hätäkeskuksesta tehtävä maanantaina n. klo 22 aikaan, jonka mukaan puoliperävaunuyhdistelmä oli suistunut osittain sillalta Kuopiossa VT 5:llä Matkuksen sillan kohdalla. Poliisi sai paikalla tietää, että ulkomaan rekisterissä olevan yhdistelmän vetoauto oli ajautunut siltakaiteiden läpi ja roikkui sillan ulkopuolella, nojaten osittain maahan. Ajoneuvoyhdistelmän perävaunu oli poikittain oikealla kaistalla ja edelleen kiinni vetoautossa. Yhdistelmää kuljettanut mies ei loukkaantunut. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta asiaan. Ajoneuvoyhdistelmä vaurioitui pahoin ja myös sillankaiteeseen tuli vaurioita. Yhdistelmä saatiin nostettua ja hinattua pois moottoritieltä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory