Metelikeikka Lahdessa paljasti tupakkavarkaat.

NordenBladet — Riihimäellä Hikiäntiellä poliisipartio pysäytti maanantaiaamuna henkilöauton, jonka hieman alle nelikymppinen kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Tämä oli miehen kuudes kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisään. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,00mg/l, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Janakkalassa puolen päivän aikaan tiellä Vt3 partiota tuli vastaan auto, jolle mitattiin nopeudeksi 156km/h. Autoa kuljettanut parikymppinen nainen vaikutti sekavalta ja hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Kyseisen auton epäillään myös olleen osallisena liikenneonnettomuudessa Riihimäellä hetkeä aikaisemmin. Liikenneonnettomuudessa oli loukkaantunut jalankulkija, jonka vammoista ei poliisilla tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa.
Hattulassa Mäntymäentiellä kuusikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Miehen epäillään ajaneen päihtyneenä ojaan ja jatkaneen juomista tämän jälkeen. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 3,51promillea.
Lahden Uudenmaankadulla parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ajettuaan 60km/h nopeusrajoitusalueella 135km/h. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Lahdessa oli murtauduttu Kivistönmäen Nesteelle hieman ennen puolta yötä. Nesteeltä oli anastettu tupakka-askeja. Hetkeä myöhemmin partio tapasi metelitehtävän yhteydessä asunnosta Nesteen murtautujien tuntomerkkeihin sopivia henkilöitä ja asunnosta samanlaisia tupakoita kuin mitä Nesteeltä oli viety. Asunnosta otettiin neljä henkilöä kiinni epäiltynä varkauteen. Lisäksi yhden henkilöistä epäillään syyllistyneen myös virkamiehen vastustamiseen hänen yritettyään estää hänen viemistään asunnosta poliisiautolle.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory