Mainos:Huoltoasemille murtauduttiin Piippolassa ja Kärsämäellä.

NordenBladet —

13.04.2020 klo 16.59Oulu
Siikalatvan Piippolassa murtauduttiin Shell- huoltoasemalle aamuyöllä 12.4.2020 n. klo 03.06 aikaan ja anastettiin pääasiassa tupakkatuotteita. Valvontakameroihin on taltioitunut kaksi naamioitunutta tekijää, jotka vaikuttaisivat liikkumisen ja olemuksen puolesta olevan nuoria miehiä. Toinen tukeva ja toinen hoikka, sekä pidempi. Tekijät ovat olleet liikenteessä henkilöautolla. Asiaa tutkitaan varkautena.
Kärsämäen Teboil- huoltoasemalle murtauduttiin 12.4.2020 klo 03.52 aikaan ja sieltä anastettiin myös pääasiassa tupakkatuotteita. Kärsämäellä valvontakameroihin on taltioinut kolme henkilöä, joista kaksi on selvästi samoja kuin Piippolassa ja lisäksi seurueessa on kolmas – myös nuorelta mieheltä vaikuttava – normaalivartaloinen henkilö. Jokainen tekijä oli pukeutunut tummiin vaatteisiin ja kasvot oli naamioitu. Tekijät ovat olleet liikenteessä tummalla tila-autolla, mahdollisesti VW Touranilla tai vastaavalla. Asiaa tutkitaan varkautena.
Molemmista paikoista tupakkatuotteita anastettiin runsaasti ja niiden yhteenlaskettu arvo on useampi tuhatta euroa.
Tekijöiden tuntomerkit:
1. Tukeva, ei kovin pitkä, tumma takki missä valkoiset vetoketjut, mustat college- housut, valkoinen maski naamalla, harmaa huppu, tummat tennarit, joissa vihreät/keltaiset nauhat ja työhanskat.
2. Hoikka ja pitkä, tumma huppari missä valkoisella Champion merkin tuotelogo C, ja college- housut, tumma kasvosuojus, valkoiset tennarit, punamustat työhanskat.
3. Normaalivartaloinen, ei kovin pitkä, musta huppari ja college- housut, talvi/työkengät, keltaiset työsormikkaat, oranssi pipo, sininen suojus kasvojen edessä.
Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Haapajärven poliisipäivystyksen numeroon tiistaisin ja perjantaisin p.0295464265 tai vihjepuhelimeen p.0295416194.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory