Rovaniemen poliisin pääsiäisajan tiedote

NordenBladet — Rovaniemen poliisin pääsiäinen oli tehtävien osalta kohtuullisen vilkas. Hälytys- ja valvontasektoria työllistivät lähinnä erilaiset liikennetehtävät niin teillä kuin maastossa. Ilmeisesti hyvä ulkoilukeli oli saanut ihmiset liikkeelle myös maastoon ja varsinkin moottorikelkka-tehtäviä tuli tavallista enemmän.
Rikospuolella poliisia työllistivät liikenneonnettomuuksien lisäksi, yksityisasunnoissa sattuneet pahoinpitelyt, omaisuusrikokset sekä huumaantuneena autoa ajaneet kuljettajat.
Sama kuljettaja ajoi pääsiäisenä kolme eri kertaa ilman ajo-oikeutta ja huumausaineen vaikutuksen alaisena.
Perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 02 aikaan poliisipartio tavoitti Viirinkankaalla henkilöauton jonka kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja paikalla suoritettu huumetesti osoitti positiivista huumausaineelle. Lauantai-iltana klo 22 jälkeen poliisipartio pysäytti Kajaanin tiellä saman henkilöauton ja osoittautui että kuljettajana oli jälleen sama henkilö jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta ja paikalla suoritettu huumetesti osoitti hänelle jälleen positiivista huumausaineelle. Sunnuntai-iltana poliisit pysäyttivät keskustasta auton jonka kuljettajaksi paljastui jälleen tämä sama henkilö joka oli jo aikaisempina päivänä kuljettanut autoa ilman voimassa olevaa ajo-korttia ja jälleen hänelle suoritettu huumetesti osoitti positiivista huumausaineelle. Autossa oli myös väärät rekisterikilvet. Autonkuljettajaa odottaa pääsiäisen ajalta kuulustelut kolmesta eri rikosilmoituksesta.
Poliisi otti kiinni pyörävarkaat Kuntotieltä
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 03 aikaan hätäkeskukseen tuli ilmoitus että Kuntotie 5 oven ikkuna oli rikottu ja tekijät ovat paikalla. Poliisipartio saapuessa paikalle, pihalla oli kaksi henkilöä sekä auto jonka kyytiin oli lastattu kaksi polkupyörää. Poliisi otti tekijät kiinni ja auto ja polkupyörät tuotiin poliisilaitokselle asian selvittämistä varten.
Poliisi pyytääkin nyt Kuntotie 5 asukkaita tarkistamaan mm.varastossa olleen omaisuutensa ja ilmoittamaan poliisille numeroon 0295466250 / tekemään sähköisen rikosilmoituksen mikäli omaisuutta/polkupyöriä on anastettu.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory