Mainos:Meri-Lapissa huumeratteja, moottorikelkkaonnettomuus ja pahoinpitely

NordenBladet ‚ÄĒ

12.04.2020 klo 10.25Lappi
Kemi 11.4.2020 kello 17.00 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos
Siviilipoliisipartio suoritti partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Oinaankadulla henkilöautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli oululainen 25-vuotias mies. Miehellä oli hallussaan ruisku, jossa sisällä ollut aine paljastui testerissä amfetamiiniksi. Mies kieltäytyi huumepikatestistä ja hänet vietiin LPKS:ään verikokeeseen . Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Tornio 11.4.2020 kello 10.10 rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos
Rajavartiolaitoksen partio pysäytti Suomeen tulossa olevan pakettiauton ja kuljettajana ollut ruotsalainen 43-vuotias mies vaikutti humaltuneelta. Rajalaitoksen partio puhallutti miehen ja tulos oli nolla. Paikalle tuli poliisipartio ja miehelle tehtiin myös huumepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille. Mies vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Tornio 11.4.2020 kello 03.10 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja liikennerikkomus
Poliisipartio suoritti normaalia valvontaa Tornion alueella, jolloin he päättivät pysäyttää Torpinkadulla ajavan auton kuljettajan tämän ajokunnon tarkistamiseksi. Kuljettajana oli torniolainen 26-vuotias nainen. Nainen kertoi käyttäneensä paria päivää aiemmin huumeita. Nainen kieltäytyi huumepikatestistä ja hänet vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Naisella on vuoden sisällä 14 kpl kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.
Tornio 11.4.2020 kello 18.00 – 19.00 liikennerikkomus
Jyröjärven jäällä moottorikelkalla liikenteessä olleen 24-vuotiaan torniolaisen miehen kelkka kaatui ja mies lensi kelkasta jäälle loukaten pään. Miehellä ei ollut ajaessa kypärää päässä. Ensihoito kävi tutkimassa miehen.
Tornio 9.4.2020 kello 08.00 pahoinpitely
Jossakin uimahallin ja Aarnintien välisellä kävelyreitillä joutui torniolainen 23-vuotias nainen pahoinpitelyn uhriksi ollessaan menossa kävellen työpaikalleen torstai aamuna kello 08.00 aikoihin. Nainen sai vammoja päähän eikä hänellä ole tarkempia havaintoja tapahtumasta.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot näistä asioista sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai arkisin puhelimitse numeroon 0295466156

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory