Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 10.4.2020

NordenBladet —

10.04.2020 klo 14.57Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Nainen näpisteli limuviinoja
Vantaa, Asematie, 9.4.2020 klo 8 – 8.15
Vantaalla kaupan henkilökunta otti kiinni naisen, joka oli anastanut kaupasta lonkeroa ja erilaisia maustettuja alkoholijuomia. Nainen oli ottanut hyllystä juomatölkkejä ja laittanut ne kassiinsa. Tämän jälkeen hän käveli ulos kaupasta maksamatta tuotteista. Henkilökunta otti hänet kiinni. Anastetun omaisuuden arvo oli hieman yli 30 euroa. Vuonna 1980 syntynyttä naista epäillään näpistyksestä. Hän on kuulustelussa myöntänyt teon.
Pariskunnan kovaääninen riitely havahdutti naapurit toimimaan
Vantaa, Tikkurila, 9.4.2020
Parikymppisen pariskunnan keskinäinen riitely äityi torstaina päivällä sen verran kovaääniseksi meteliksi, että naapurit hälyttivät paikalle poliisin tarkistamaan tilannetta. Asunnosta tavattiin pariskunta, jonka osapuolet kertoivat tilanteen kärjistyneen molemminpuoliseksi aggressiiviseksi käyttäytymiseksi. Riidan aikana nainen oli lyönyt miestä hedelmäveitsellä olkapäähän. Molemmat osapuolet lähtivät sairaalaan tarkistuttamaan vammansa ja heidän epäillään pahoinpidelleen toisiaan.
Kaksi miestä jäi kiinni anastettuaan kultasepän liikkeestä arvokkaan kaulaketjun
Vantaa, Pakkala, 9.4.2020
Kaksi kauppakeskuksen kultasepänliikkeessä varkaissa ollutta miestä jäi kiinni Vantaalla torstaina illalla. Miehet olivat tulleet liikkeeseen ja pyytäneet nähdäkseen kultaketjuja. He olivat keskustelleet myyjän kanssa ja siinä sivussa toinen miehistä oli siepannut yhden, usean tuhannen euron arvoisin kaulaketjun, myyjän huomaamatta.
Hetken kuluttua miehet olivat poistuneet kaupasta. Teko huomattiin kuitenkin nopeasti ja vartijat ottivat miehet kiinni pysäköintihallista. Kolmikymppisiä miehiä epäillään varkaudesta. Anastettu omaisuus saatiin takaisin vahingoittumattomana.
Omien sanojensa mukaan erittäin humalassa oleva mies suistui henkilöautolla ojaan
Vantaa, Kehä 3, 10.4.2020 klo 3.30
Poliisille tehtiin ilmoitus henkilöautosta, joka oli ajautunut ojaan kulkusuunnastaan katsoen ajoradan oikealle puolelle ja törmännyt liikennemerkkiin. Asiasta ilmoituksen tehnyt henkilö kertoi nähneensä auton jo aikaisemmin. Tällöin se oli ohittanut todistajan reilua ylinopeutta, epävarmasti ajaen.
Autosta kuljettajan paikalta tavattiin nelikymppinen mies. Hän ilmoitti poliisille olevansa erittäin humalassa ja ajautuneensa ojaan, koska oli sammunut rattiin.
Mies otettiin kiinni ja käytettiin verikokeissa Oikeuslääketieteen laitoksella. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta. Hänet määrättiin saman tien ajokieltoon. Kieltoa ei tosin saatu heti annettua hänelle tiedoksi, koska hän nukahti.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory