Kokemäen poliisin tiedote 9.4.2020

NordenBladet — Harjavalta:
Harjavallassa Neste-huoltamolle on yritetty murtautua 9.4.2020 n. klo 02.05 aikoihin. Huoltamolle on yritetty murtautua useampikin lasi rikkomalla, mutta teossa ei ole onnistuttu. Aseman jakajilta on anastettu samalla kertaa jauhesammuttimia. Tekoa tutkitaan varkauden yrityksenä sekä näpistyksenä.
Harjavallassa on Kalevankadulla sijaitsevaan grilliin murtauduttu 9.4.2020 n. klo 02.15 aikoihin. Grilliin on murtauduttu ikkuna rikkomalla, mutta tämän hetken tietojen mukaan mitään ei ole saatu anastettua. Kokemäen poliisi tutkii asiaa varkauden yrityksenä.
Harjavallan tapauksiin liittyen on Kokemäen poliisi kiinniottanut kolme tekoon epäiltyä henkilöä.
Säkylä/Köyliö:
Köyliössä Köyliöntiellä sijaitsevaan apteekkiin on murtauduttu 9.4.2020 n. klo 01.30 aikoihin. Apteekkiin on murtauduttu ikkunan kautta, mutta alustavien tietojen mukaan tekijät eivät olleet saaneet anastettua mitään. Tekoa tutkitaan törkeän varkauden yrityksenä.
Poliisi pyytää havaintotietoja apteekkiin kohdistuneeseen tekoon liittyen. Havainnot voi ilmoittaa Lounais-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin: vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory