Riihimäellä murtovaras rysän päältä kiinni

NordenBladet — Hämeen poliisilaitoksen alueella on keskiviikon ja torstain välinen yö ollut rauhallinen. Tehtäviä poliisilla oli kaikkiaan 63 kappaletta koko laitoksen alueella. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi kolme henkilöä.
LAHTI
Keskiviikkona iltapäivällä kello 15.00 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen näpistelijästä jonka vartijat olivat ottaneet kiinni Trion kauppakeskuksessa. Ilmoituksen mukaan vartijoiden kiinni ottama 1980 luvulla syntynyt mies oli anastanut kauppakeskuksessa olevasta liikkeestä mm, avainperiä ja muuta pientavaraa. Turvallisuustarkastuksessa miehen repusta löytyi murtovälineitä sekä toisen vahingoittamiseen soveltuva väline. Miestä epäillään näpistyksestä, murtovälineen hallussapidosta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.
Keskiviikkoiltana kello 17.30 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen kahden henkilöauton peräänajosta Uudenmaankadun ja Saksalankadun risteyksessä. Ilmoituksen mukaan perään ajanut auto oli poistunut paikalta jäämättä selvittämään asiaa. Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan henkilöauton Pohjoiselta Liipolankadulta ja pysäytti tämän. Autoa kuljettanut sekavan oloinen 1990 luvulla syntynyt mies myönsikin partiolle osuneensa liikennevaloissa edelle olleen auton perään. Mies oli pitänyt osumaan niin pienenä, että ei ollut katsonut tarpeelliseksi jäädä selvittämään asiaa. Mies puhalsi alkometriin nolla tuloksen mutta huumausaineen pikatesteri antoi positiivisen tuloksen. Mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä voimassa olevaa ajo-oikeutta ei miehellä ollut.
RIIHIMÄKI
Keskiviikkoiltana kello 21.25 aikaan poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta murtovarkaasta joka oli rikkonut Välittäjä 3-5:ssä sijaitsevan kaupan ikkunan. Ilmoituksen hätäkeskukseen oli tehnyt ohikulkija. Paikalle saapuneet vartija ja poliisipartio tapasivatkin tekijän joka oli tulossa rikotusta ikkunasta ulos kaupasta. 1990 luvun loppupuolella syntynyt mies oli haalinut mukaan kaupasta mm, suklaamunia ja muita elintarvikkeita. Mies toimitettiin Hämeenlinnan poliisiasemalle odottamaan kuulusteluja. Miestä epäillään varkaudesta.
Torstain puolella kello 02.13 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkilöauton ulosajosta Arolammintiellä. Poliisin alustavan selvityksen mukaan Hyvinkään suunnasta kohti Riihimäkeä tullut henkilöauto oli suistunut ulos tieltä Koivikontien risteyksen jälkeen vasemmalle puolelle törmäten puuhun. Ulosajon seurauksena auto oli vaurioitunut pahoin. Autoa kuljettanut 1980 luvulla syntynyt mies loukkaantui ja hänet kuljettiin sairaalahoitoon. Miehen saamista vammoista ei ole tarkempaa tietoa. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory