Mainos:

Poliisi pyytää havaintoja Joensuussa maanantaina 6.4.2020 kadonneesta Pentti Heiskasesta

NordenBladet —

07.04.2020 klo 16.34Itä-Suomi
Poliisi sai hätäkeskuksen kautta tänään tiistaina 7.4.2020 ilmoituksen, jonka mukaan vuonna 1941 syntynyt Pentti Heiskanen on kadonnut. Heiskanen on viimeksi nähty Pohjois-Karjalan keskussairaalalla maanantai-iltana 6.4.2020 noin klo 18 aikaan. Heiskanen oli poistunut keskussairaalan tiloista etukäteen ilmoittamatta. Poliisilla, terveydenhuoltoviranomaisilla ja Heiskasen läheisillä on huoli Heiskasen tämän hetkisestä tilasta huomioiden hänen ikänsä ja terveydentilansa.
Pentti Heiskanen asuu Heinävedellä eikä poliisin tietojen mukaan tunne Joensuun kaupunkia kovin hyvin. Hän on 172 cm pitkä, vartalonrakenteeltaan hoikka (70 kg) ja hänellä on lyhyet ruskeat hiukset, jotka ovat ohimolta harmaantuneet. Heiskasella on yllään musta Haglöfs-merkkinen ulkoilupuku ja musta lippahattu. Heiskasen mukana oleva matkapuhelin on tällä hetkellä suljettu. Liitteenä kuva Heiskasesta.
Asiassa ei epäillä rikosta, poliisi hoitaa tapausta kadonnut henkilö -nimikkeellä.
Poliisi pyytää kansalaisilta kaikkia mahdollisia havaintoja Pentti Heiskaseen liittyen. Akuutit havainnot Heiskasesta pyydetään ilmoittamaan suoraan hätäkeskukseen. Aiemmin tehdyt havainnot Heiskasen tuntomerkkeihin sopivan henkilön liikkeistä pyydetään ilmoittamaan suoraan asiaa hoitavalle rikostutkijalle puh: 029 545 6461 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.
Pentti Heiskanenjpg, 203,6 kB

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory