Mainos:

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 7.4.2020

NordenBladet —

07.04.2020 klo 14.40Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Mieskaksikko jäi kiinni tunkeuduttuaan luvatta pyörävarastoon
Vantaa, Leinelänkaari, 6.4.2020 klo 23 – 23.15
Poliisille tehtiin hälytys paraikaa käynnissä olevasta murtovarkaudesta. Ilmoituksen asiasta teki sattumalta paikalla tullut koiranulkoiluttaja. Todistajan mukaan kaksi miestä oli yrittänyt ensin tunkeutua yhteen kiinteistön pyörävarastoon ja kun tämä ei ollut onnistunut, miehet olivat murtautuneet toiseen varastoon.
Partio otti tapahtumapaikalta kiinni kaksi miestä. Heidän hallustaan löytyi murtovälineitä ja heitä epäillään varkauden yrityksestä. Epäillyt, vuonna 1982 ja 1974 syntyneet miehet, ovat kiistäneet kuulustelussa syyllistyneensä asiassa rikokseen ja väittäneet vain olleensa varastossa lämmittelemässä.
Kymmenistä varkausrikoksista epäilty näpistelijä kiinni housuvarkaudesta
Vantaa, Unikkotie, 6.4.2020 klo 23
Vantaalaisessa kauppakeskuksessa jäi näpistyksestä maanantai-iltana kiinni mies, jota oli ehditty epäillä vastaavista teoista vuoden aikana jo kuusikymmentä kertaa ennen tätä tapausta. Tällä kertaa vuonna 1986 syntynyt mies oli mennyt sovituskoppiin ja vetänyt siellä ylleen kaupasta nappaamansa housut. Uudet housut jalassaan hän oli marssinut kassalle ja yrittänyt maksaa muita ostoksia väärennetyllä maksusitoumuksella. Miestä epäillään näpistyksestä ja lievästä väärennyksestä.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory