Maanantaina Uudenmaan maakuntarajalla tarkistettiin 44 170 ajoneuvoa – poliisi muistuttaa, että matkustukseen tarvitaan välttämätön syy

NordenBladet —

07.04.2020 klo 11.04Helsinki
Maanantaina 6.4. Uudenmaan maakuntarajan yli pyrkiviä ajoneuvoja saapui poliisin tarkastuspisteille yhteensä 44 170. Näistä 139 jouduttiin ohjaamaan takaisin. Yhdelle kuljettajalle kirjoitettiin sakko valmiuslain rikkomisesta.
Junissa poliisi tarkisti vuorokauden aikana 621 henkilön matkan syyn. Kahdeksan Junamatkustajaa joutui palaamaan ja kahdelle kirjoitettiin sakko valmiuslain rikkomisesta.
– Muistutamme edelleen matkustajia, että Uudenmaan maakuntarajan ylitykseen vaaditaan välttämätön syy. Vuorokaudessa on edelleen jouduttu ohjaamaan yli sataa matkustajaa kääntymään takaisin. Myös pääsiäissuunnitelmia tekevien tulee muistaa, että vapaa-ajan matkustaminen maakuntarajan yli ei ole sallittua. Pääsiäissuunnitelmat täytyy nyt sopeuttaa Uudenmaan sulkutilanteeseen, muistuttaa operaation johtaja ylikomisario Jarkko Lehtinen Helsingin poliisista.
Uudenmaan maakuntarajan ylityskiellon valvonnan tilastot eivät ole verrannollisia 29.3.–4.4. ajanjakson vastaavien lukujen kanssa.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory