Kortittomina ja huumausaineen vaikutuksen alaisina liikenteessä Joensuussa

NordenBladet —

07.04.2020 klo 10.15Itä-Suomi
Maanantaina klo 21.55 Kuopiontiellä Joensuun Noljakassa nopeusvalvonnan yhteydessä puhallutettu henkilöauton kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti osoitti positiivista tulosta amfetamiinille. Kuljettaja käytettiin verikokeessa asian varmentamiseksi.
Henkilöautoa kuljettanutta liperiläismiestä epäillään rattijuopumuksen ja huumausaineen käyttörikoksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hänellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies tavattiin ilman ajo-oikeutta ratista jo 8:nnen kerran vuoden sisällä.
*
Maanantaina klo 22.30 Tulliportinkadulla Joensuun Kanervalassa poliisipartion tarkastusta varten pysäyttämän henkilöauton kuljettajan puhallustulos osoitti niin ikään nollatulosta ja myös hänelle huumepikatesti osoitti positiivista tulosta amfetamiinille. Myös tämä kuljettaja käytettiin verikokeessa asian varmentamiseksi.
Henkilöautoa kuljettanutta joensuulaisnaista epäillään rattijuopumuksen ja huumausaineen käyttörikoksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hänellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory