Mainos:Poliisi valvoo liikkumisrajoitusta myös Uudenmaan maakunnan sisällä ja muualla Suomessa

NordenBladet —

03.04.2020 klo 18.00Helsinki
Poliisi valvoo jatkossa Uudenmaan liikkumisrajoitusta myös Uudenmaan maakunnan sisällä ja muualla Suomessa. Poliisi kohdentaa valvontaa sinne, missä on eniten liikennettä.
Valvontapisteiden lisäksi poliisi tekee ympäri vuorokauden liikkuvaa valvontaa, joka keskittyy pienemmille tieosuuksille. Lisäksi poliisi hyödyntää ympärivuorokautisessa valvonnassa rekisterikilpien automaattista lukemista, liikenneturvallisuuskameroita ja droneja.
– Ihmiset ovat noudattaneet liikkumisrajoitusta hyvin ja ymmärtäneet, että maakuntarajan ylittäminen ilman välttämätöntä perustetta on valmiuslakirikkomus. Valvontaan kohdistetaan resursseja päivittäisen tarpeen mukaan, kertoo poliisikomentaja Lasse Aapio Helsingin poliisilaitokselta.
Liikkuminen on edelleen sallittua vain välttämättömästä tarpeesta tai syystä. Poliisi käännytti ensimmäisenä päivänä viisi prosenttia ajoneuvoliikenteestä. Arkipäivinä liikenteestä on käännytetty enää noin 0,5 prosenttia.
Lue lisää liikkumisrajoituksesta ja katso yleisiä kysymyksiä ja vastauksia aiheesta: www.poliisi.fi/koronaan_varautuminen/liikkumisrajoitukset

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory