Mainos:Riskiryhmiin kuuluvat huomioidaan erikseen poliisin asiakaspalvelussa

NordenBladet ‚ÄĒ

03.04.2020 klo 15.55Itä-Suomi
Itä-Suomen poliisilaitos tehostaa Koronaviruksen leviämisen takia riskiryhmään kuuluvien asiakkaiden palvelua. Heille järjestetään poliisiasemakohtaisesti sopimalla käyntiasioinnille sellainen ajankohta, että tartuntariski on mahdollisimman pieni.
Riskiryhmään kuuluvan asiakkaan, jolla on aivan välttämätön tarve asiointiin poliisin lupapalveluissa, tulee ottaa yhteyttä puhelimitse poliisiaseman lupapalveluihin. Yhteyttä on otettava sille asemalle jossa aikoo asioida. Yhteystiedot löytyvät poliisiaseman ulko-ovilta ja poliisi.fi/ita-suomi -sivustolta, sekä poliisilaitoksen puhelinvaihteesta 0295 450 311
Käyntiasioinnin ajankohta pyritään järjestämään silloin kun vapaa käyntiasiointi on suljettu. Näitä aikoja ovat esim. aamuisin klo 8 Р9 tai arkipäivisin silloin kun poliisiaseman lupapalvelu olisi muuten kiinni.
Tärkeää on huomioida, että poliisin kaikkia lupapalveluita tarjotaan poikkeusoloista huolimatta ja lupahakemuksia otetaan vastaan.
Myös rikosilmoitusten vastaanotossa ja muissa poliisiasioissa asiointia poliisiasemalla on rajattava vain välttämättömään. Monet rikosilmoitukset voi tehdä sähköisesti poliisin asiointipalvelussa.
Poliisin hälytysnumeroon 112 on soitettava vain todellisissa kiireellistä apua tarvittaessa.
Käyntiasiointi on syytä rajata välttämättömään ja silloinkin ajanvarauksella.
https://asiointi.poliisi.fi
#pysykotona
#vältälähikontakteja
#asioiverkossa

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory