Rattijuopumuksia Joensuussa ja reilua ylinopeutta Juuassa

NordenBladet —

02.04.2020 klo 16.28Itä-Suomi
Joensuussa kolme epäiltyä rattijuopumustapausta keskiviikkoillan ja torstaiaamun välisenä aikana.
Keskiviikkoiltana oli vanhempi mies autoillut päihtyneenä Joensuun Penttilässä ja puhaltanut alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat. Lisäksi miehellä ei voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Torstaina aamuyöllä oli nuori mies autoillut päihtyneenä Joensuun Penttilässä ja hän oli puhaltanut alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat. Miehelle tehty huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen. Lisäksi nuorella miehellä ei voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Torstaina aamuyöllä oli nuori mies ajanut moottoripyörällä Joensuun Penttilässä ja puhaltanut alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat. Tälläkään nuorella miehellä ei voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Keski-ikäisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen miehen ajettua henkilöautolla reilua ylinopeutta Juuassa vt 6:lla torstaina puolenpäivän jälkeen. Poliisipartio mittasi miehen kuljettaman henkilöauton nopeudeksi 162 km/h alueella, jossa nopeusrajoitus 100 km/h. Mies määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory