Uudenmaan rajalla tarkistettiin keskiviikkona yhteensä 37 004 ajoneuvoa

NordenBladet —

02.04.2020 klo 10.52Helsinki
Keskiviikkona 1.4. Uudenmaan rajan tarkistuspisteille saapui yhteensä 37 004 ajoneuvoa. Näistä poliisi joutui käännyttämään päivän aikana yhteensä 189. Tarkastuspisteillä kirjoitettiin keskiviikon aikana yhteensä kaksi sakkoa valmiuslain rikkomisesta. Junamatkustajia tarkistettiin vuorokauden aikana 758, joista 147 jouduttiin käännyttämään. Kahta junamatkustajaa sakotettiin valmiuslain rikkomisesta.
Torstaina 2.4. kello 00-09 välisenä aikana Uudenmaan rajan tarkistuspisteille saapuneiden ajoneuvojen määrä oli 12 723. Sulkupisteillä käännytettyjen osuus kokonaismäärästä oli 20. Junissa tarkistettiin yhteensä 147 henkilön matkan syy, joista vain yksi jouduttiin käännyttämään.
– Poliisin kannalta toiminta tarkastuspaikoilla on jatkunut rauhallisena ja tarkastukset ovat sujuneet asiallisesti. Rajalle saapuvien ja junissa matkustavien on kuitenkin hyvä muistaa, että matkan perusteet tulisi olla helposti selvitettävissä, jotta tarkastus sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Myös tarvittavat asiakirjat kannattaa pitää valmiina esitettäväksi, muistuttaa operaation yleisjohtaja ylikomisario Jere Roimu Helsingin poliisilaitokselta.
Torstaina kello yhdeksään mennessä poliisi ei ollut joutunut kirjoittamaan yhtäkään sakkoa valmiuslain rikkomisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory