Mainos:



Hiipparilla huumeita ja kirves matkassa Lahden yössä

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti rauhallinen vuorokausi. Tehtäviä oli 125, joista yövuoron aikana hoidettiin 56 tehtävää. Kaupunkien keskustoissa oli todella vähän liikkujia yöaikaan.
Lahti. 17-vuotias poika näpisti keskiviikkona iltapäivällä Karisman kauppakeskuksen myymälästä neljä tölkkiä alkoholijuomia. Hän oli piilottanut tölkit taskuihinsa ja poistui kaupasta kassalinjojen ohi maksamatta tuotteita. Tämä oli näpistelijän yhdeksäs omaisuusrikos vuoden sisällä.
Lahti. Kolmekymppinen pariskunta oli varkaushommissa keskiviikkona kello neljän aikoihin iltapäivällä tavaratalossa Alhonkadulla. Partiolle selvisi, että pariskunta oli kierrellyt kaupassa ja availlut tuotteiden paketteja. Pariskunnan mies oli laittanut tuotteita naisen takin huppuun. Kassan läheisyydessä mies oli antanut käsissään olleet tavarat myyjälle. Tämän jälkeen hän oli juossut kassalinjan ohi ulos. Ohittaessaan kassat olivat tuotesuojaportit alkaneet hälyttää. Henkilökunta ei saanut miestä kiinni.
Myyjät ottivat naisen kiinni kassoilla ja paikalle hälytetty vartija löysi hänen hallusta kaupasta anastettua omaisuutta noin 220 euron arvosta. Kaikkien näiden tuotteiden pakkaukset oli revitty rikki. Nainen otettiin kiinni epäiltynä varkauteen ja tämä anastuskeikka oli hänen 21 anastusrikos vuoden sisällä.
Asiasta kirjattiin rikosilmoitus varkaudesta, johon myös karkuun juossut poliisin tuntema mies on epäiltynä.
Lahti. Partio pysäytti keskiviikko-iltana 24-vuotiaan ajo-oikeudettoman miehen kuljettaman henkilöauton Luhtikadulla. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 0,22 mg/l tuloksen. Lisäksi hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Tämä oli miehen kolmas kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä.
Poliisi tutkii tapahtunutta rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti torstaiyönä kello kaksi, että Annikintiellä kerrostalon pihassa on henkilö, joka räplää polkupyörää. Partio tapasi tuntomerkkien sopivan 19-vuotiaan miehen Annikintiellä. Hänen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumausaineita huumausainerikoksen verran ja kirves.
Miestä epäillään huumausainerikoksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Hänet otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory