Mainos:Rattijuopumuksia ym Pohjois-Karjalassa

NordenBladet ‚ÄĒ Tiistaina klo 18.15 Vekarakadulla Joensuussa tarkastusta varten pys√§ytetyn henkil√∂auton kuljettajaa ep√§ill√§√§n mm. rattijuopumuksesta. Henkil√∂autoa kuljettaneen joensuulaismiehen puhallustulos oli nolla promillea, mutta h√§nelle suoritetun huumepikatestin tulos osoitti positiivisen tuloksen amfetamiinille. Miehen ep√§ill√§√§n syyllistyneen rattijuopumuksen ja huumausaineen k√§ytt√∂rikoksen lis√§ksi kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, koska h√§nell√§ ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
__________
Tiistaina klo 20.15 Joensuussa Sairaalakadun ja Koulukadun kulmauksessa pysäköitynä olleeseen henkilöautoon oli törmätty toisella ajoneuvolla. Poliisi pyytää henkilöautoon törmännyttä paikalta poistunutta henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisipäivystykseen p. 029 541 5320 arkisin klo 8-16.15 asian selvittämistä varten.
__________
Tiistaina klo 21.00 Р23.30 välisenä aikana oli Niittylahdentiellä Joensuussa henkilöauton kuljettaja menettänyt ajoneuvonsa hallinnan vasemmalle kaartuvassa mutkassa ja suistunut ulos tieltä. Kuljettaja oli poistunut paikalta, eikä loukkaantumisista ole tässä vaiheessa tietoa. Ajoneuvo oli vaurioitunut korjauskelvottomaksi. Poliisi jatkaa asian tutkintaa.
__________
Tiistaina noin klo 23.00 oli Joensuun Enon Neste-automaatilla riehunut tummiin vaatteisiin pukeutunut mieshenkilö ja rikkonut automaattia. Ilmeisimmin automaatista ei kuitenkaan oltu saatu rahaa, koska vain syöttöluukku oli saatu auki. Mies oli noussut lähistöllä tummaan farmarikoriseen autoon ja poistunut Koliprintin suuntaan.
Poliisi pyytä ilmoittamaan havainnoista sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai puhelimitse poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.
__________
Keskiviikkona klo 00.40 Kontiolahdella Marjamäentiellä autoili paikkakuntalainen mies päihtyneenä. Miehen puhallustulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan, mutta poliisiasemalla suoritetun tarkkuusalkometrimittauksen tuloksen 0,52 mg/l perusteella teko jäi alle törkeän rattijuopumusrajan ja asia käsiteltiin sakkomenettelyssä.
__________
Keskiviikkona klo 4.15 Eteläkadulla Joensuussa postinjakaja oli joutunut pahoinpitelyn kohteeksi, kun hänen kasvoilleen oli sumutettu pippurikaasua. Nuorehko mies oli lähestynyt postimiestä tämän oltua autonsa luona ja sumuttanut pippurikaasua hänen kasvoilleen, minkä jälkeen oli poistunut juosten paikalta.
Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai puhelimitse poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.
Epäillyn tuntomerkit:-Nuori mies 20-25v-Tumma takki-Vaalea huppu päässä-Tosi tummat kulmakarvat-Hoikka-Pituus 170-175cm
__________

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory