Tapahtumia Itä-Suomessa 31.3

NordenBladet — Liperissä poliisilla oli huomiota herättävä kotietsintä n. 13.30 alkaen. Paikalla oli useita poliisipartioita mikä herätti huomiota paikkakunnalla. Poliisi otti kiinni paikkakuntalaisen miehen aiemmin tapahtuneeseen ampuma-aserikokseen liittyen.
Pohjois-Karjalan alueella tapahtui myös kaksi erillistä moottorikelkkaonnettomuutta jääalueilla. Molemmat moottorikelkat ajoivat railoihin. Molemmissa tapauksissa selvittiin ilman henkilövahinkoja, mutta vakavan onnettomuuden mahdollisuus oli olemassa molemmissa tapauksissa. Jääalueilla on tällä hetkellä vaarallista liikkua. Lämpimän jakson jälkeen tulleet yöpakkaset ovat jäädyttäneet avoimiksi jo tulleita paikkoja ohueen riitteeseen ja ohuen jään päälle tullut lumi on peittänyt nuo vaaranpaikat. Liikkuminen jäällä vaatii nyt erityistä varovaisuutta.
Suonenjoella ilmeni n. 14.30 aikaan henkirikoksen yritys, minkä tutkinta aiheutti normaalista enemmän poliisin liikehdintää Suonenjoen alueella. Poliisi otti rikoksesta epäillyn kiinni tapahtumapaikalta. Poliisi tiedottaa tapauksesta huomenna aikaisintaan klo 15 mennessä.
Lapinlahdelta VT 5:ttä n. 5 km etelään tapahtui 16.45 aikaan rekan ulosajo. Tapahtumasta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Rekka tönäisi suistuessaan valotolpan kenolleen. Ajoneuvosta valuu nestemäistä sokeria ojaan.
Tienpinnat ovat Itä-Suomessa tällä hetkellä lumisateesta johtuen paikka paikoin todella jäisiä ja siksi liukkaita. Liikenteessä tulee noudattaa nyt erityistä varovaisuutta. Jos kesärenkaat on jo vaihdettu alle, liikenteeseen ei tule lähteä lainkaan.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory