Mainos:Lauantaina 28.3. tiesulun läpi pysähtymättä ajanut mies on kuulusteltu

NordenBladet —

30.03.2020 klo 11.42Häme
Lauantaina 28.3.2020 klo 13.20 Uudenmaan suunnasta ajoi henkilöauto Pakaantiellä nro 167 olevaan sulkupaikkaan. Kuljettaja ei kertonut hyväksyttävää syytä päästä Päijät-Hämeen alueelle, jolloin poliisimies pyysi miestä kääntymään ja palaamaan Uudenmaan alueelle.
Mies ei totellut poliisia vaan kiihdytti sulkupaikalta Päijät-Hämeen suuntaan. Perään lähtenyt poliisipartio ei tavoittanut henkilöautoa, koska sen kuljettaja ajoi 80 km/h rajoitusalueella huomattavaa ylinopeutta.
Noin kello 14 sama henkilöauto ajoi Päijät-Hämeen suunnasta Porlammintiellä nro 1732 olevaa sulkupisteen ohi pysähtymättä. Perään lähtenyt poliisipartio ei tavoittanut henkilöautoa, koska poliisipartion ajautui takaa-ajossa ulos tieltä.
Rikoksesta epäillyn auton kuljettajan henkilöllisyys selvisi esitutkinnassa henkilöauton rekisterinumeron ja muiden esitutkintatoimenpiteiden perusteella. Hänet kiinniotettiin kotoaan klo 16.30 epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta. Lisäksi häntä epäillään valmiuslakirikkomuksesta, niskoittelusta poliisia vastaan ja liikennerikkomuksesta
Rikoksesta epäillylle suoritettiin henkilökatsastus veren alkoholipitoisuuden ajon aikana selvittämiseksi ja koska häntä ei tavoitettu ajosta, niin esitutkinnassa huomioidaan alkoholin jälkinauttimismahdollisuus.
Rikoksesta epäilty kuulusteltiin sunnuntaina ja hän myöntää ajaneensa Päijät-Hämeen puolelle poliisimiehen kielloista huolimatta. Lisäksi hän myöntää ajaneensa ylinopeutta. Rikoksesta epäilty vapautettiin kuulustelun jälkeen klo 16, koska lain edellyttämiä perusteita kiinnioton jatkamiselle ei enää ollut.
Poliisi ei enää tiedota tapauksesta

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory