Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 29.3.2020

NordenBladet —

29.03.2020 klo 16.38Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Vapaalla olleet konstaapelit nappasivat rattijuopon
Vantaa, Kielotien ja Tikkurilantien risteys, 28.3.2020 klo 18.44
Henkilöautolla vapaa-aikanaan liikkeellä olleet konstaapelit nappasivat kiinni törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäillyn vuonna 1997 syntyneen miehen. Konstaapelit olivat pysähtyneet normaalisti punaisiin liikennevaloihin Kielotien ja Tikkurilantien risteyksessä, kun edellä ajanut, ensin myöskin normaalisti valoihin pysähtynyt henkilöauto, oli yllättäen lähtenyt risteyksessä liikkeelle päin punaisia valoja.
Henkilöauto oli vähällä aiheuttaa risteyksessä kolarin ja poliisimiehet lähtivät seuraamaan autoa omalla autollaan. Palan matkaa ajettuaan risteyksessä törttöillyt kuljettaja ajoi parkkipaikalle ja poliisit ottivat hänet kiinni. Paikalle hälytetty poliisipartio puhallutti miehen, seulonta-alkometrin tulos oli 1,44 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Mies kuljetettiin oikeuslääketieteen laitokselle humalatilan tutkimuksiin ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus.
Pari päivää aikaisemmin kuljettajantutkinnon suorittanut nainen kaahasi korttinsa hyllylle
Vantaa, Hämeenlinnanväylä, 28.3.2020 klo 22.54
Poliisipartio valvoi nopeuksia Hämeenlinnanväylällä, kun mittauspisteen ohitti henkilöauto, jonka nopeus oli 138 km/h. Tapahtumapaikalla on voimassa nopeusrajoitus 80 km/h. Poliisipartio pysäytti henkilöauton. Tällöin selvisi, että sitä kuljetti vuonna 2002 syntynyt nainen, joka oli suorittanut kuljettajantutkinnon 26.3.2020. Hänen kyydissään oli kolme matkustajaa.
Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Kuparivarkaat kiinni kesken kuorintahommien
Vantaa, Hansankalliontie, 29.3.2020 klo 2.05
Vantaalla napattiin kiinni kaksi kuparivarasta kesken kaapelien kuorimisen. Kolmekymppiset miehet olivat tunkeutuneet aidatulle tehdasalueelle. Alue on vartioitu ja vartija yllätti miehet kesken kaiken. Miehet jättivät kuorimansa kaapelit niille sijoilleen ja lähtivät pakoon henkilöautolla. Paikalle hälytetty poliisipartio pysäytti auton kuitenkin noin kilometrin päässä tapahtumapaikalta.
Pakoautoa kuljettaneelle miehelle tehtiin huumepikatesti. Testin tulos oli positiivinen. Molempia miehiä epäillään varkausrikoksesta ja auton kuljettajaa epäillään lisäksi rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory