Mainos:Törkeät rattijuopumukset Lieksassa, Joensuussa ja Nurmeksessa

NordenBladet —

29.03.2020 klo 08.40Itä-Suomi
Lieksalaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Lieksan keskustassa, lauantaina kello 14.30 jälkeen. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,11 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta.
Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen pakettiautolla Joensuun Niinivaaralla, lauantaina kello 16 jälkeen. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,63 promillea. Poliisipartio oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa.
Nurmeslaisen naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Nurmeksen keskustassa, lauantaina kello 17 jälkeen. Naiselle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,48 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta.
Kontiolahtelaisten miesten epäillään syyllistyneen törkeisiin liikenneturvallisuuden vaarantamisiin Kajaanintiellä, Kontiolahden Lehmossa, lauantaina noin kello 23.30. Poliisipartio oli mitannut tutkalla miesten kuljettamien pakettiautojen nopeuksiksi 160 km/t:ssa 80 km/t:ssa nopeusrajoitusalueella. Molemmat miehet oli määrätty väliaikaisiin ajokieltoihin. Tapahtuma-aikaan liikenne oli ollut hiljaista, tapahtumapaikalla on leveä valaistu valtatieosuus ja tienpinta oli ollut kuiva. Molemmissa autoissa oli ollut kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory