Mainos:Henkilöauto upposi jäihin Ilomantsissa ja kahden henkilön epäillään hukkuneen

NordenBladet —

28.03.2020 klo 23.08Itä-Suomi
Poliisi, pelastus ja ensihoito saivat lauantaina klo 20.13 ilmoituksen jäärailoon ajaneesta ja järveen uponneesta autosta ilomantsin Koitereella. Ilmoitustietojen mukaan autossa oli ollut viisi henkeä, joista kolme oli päässyt ulos autosta ja pelastautunut rantaan. Kahden henkilön pelätään hukkuneen ja etsinnät alueella ovat edelleen käynnissä. Tapahtumasta ei voida tässä vaiheessa antaa lisätietoja.
Klo 19.30 Leppävirran Ylä-Koirukselta ilmoitettiin jäihin juuttuneesta ja hieman myöhemmin järveen uponneesta henkilöautosta. Ilmoitustietojen mukaan autolta oli poistunut kolme henkilöä. Viranomaisten tullessa paikalle auto oli uponnut jäihin, eikä paikalla ollut enää ketään. Poliisin arvion mukaan autoon tai veden varaan ei ole jäänyt henkilöitä, mutta asian varmistamiseksi autossa olleita pyydetään ilmoittautumaan hätäkeskukseen tai poliisille.
Edellä mainittujen lisäksi lauantain aikana polisi ja pelastus ovat etsineet jäihin pudonneiksi ilmoitettuja henkilöitä Kangasniemellä ja Kuopiossa.
Poliisi muistuttaa, että jäille meno ajoneuvolla on tällä hetkellä vaarallista, eikä voi yllä mainittujen tapahtumien perusteella suositella jäällä liikkumista edes jalkaisin.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory