Mainos:Poliisilla puuhaa pitkin pitäjiä

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli työntäyteinen vuorokausi poliisilaitoksen alueella. Tehtäviä oli yhteensä 210, joista yövuoron aikana hoidettiin noin 120. Poliisilain perusteella eriasteisia häiriköitä tai päihtyneitä otettiin säilöön 15 henkilöä.
Poliisin saaman tiedon mukaan Päijät-Hämeessä oli ravintoloita auki kymmenkunta ja Kanta-Hämeessä neljä. Kanta-Hämeen ravintoloissa oli asiakkaita suhteellisen paljon. Partioiden havaintojen mukaan kaupunkien keskustoissa oli vähän ihmisiä liikkeellä. Kotihälytyksiä oli nelisenkymmentä Hämeen alueella.
Lahti. Hätäkeskus antoi partiolle tehtävän perjantai-iltapäivällä kauppakeskus Trion, jossa vartijat olivat ottaneet kiinni näpistelijän. Partiolle selvisi, että kolmikymppinen mies oli mennyt kauppakeskuksessa liikkeeseen ja hän oli ottanut siellä hyllystä yhden siideritölkin. Hän oli poistunut sisääntuloporttien kautta maksamatta tuotetta. Vartijat olivat juosseet miehen kiinni Kauppakadulla.
Näpistelijän hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumausaineita huumausainerikoksen verran.
Asiasta kirjattiin rikosilmoitus näpistyksestä ja huumausainerikoksesta, johon kolmekymppinen mies otettiin kiinni.
Lahti. 35-vuotias mies pahoinpiteli toista miestä perjantaina puolenpäivän aikoihin Kauppakadulla kauppakeskuksen läheisyydessä. Mies oli lyönyt asianomistajaa kasvoihin, johon oli lyönnin seurauksena tullut vertavuotava haava. Lyöjä otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn.
Lahti. Partio pysäytti lauantaiyönä kahden aikoihin henkilöauton tarkastusta varten Katsastajakadulla. Autoa kuljetti kolmekymppinen mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hänet kuljettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,68 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.
Hartola. 45-vuotias mies tankkasi autoonsa polttoainetta noin 75 euron arvosta perjantaina iltapäivällä Yhdystiellä. Lisäksi hän oli ottanut itsepalvelumyymälästä virvoitusjuoman ja juonut siitä osan. Kassalla mies oli yrittänyt maksaa tuotteita, muttei hänellä ollutkaan rahaa maksaa tuotteita.
Poliisi tutkii tapahtunutta näpistyksenä.
Hämeenlinna. Hätäkeskus ilmoitti perjantai kello 22.31 liikenneonnettomuudesta Valtatiellä 3. Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että 36-vuotias mies oli ajanut Helsinki-Tampere moottoritietä etelän suuntaan, kun hän oli menettänyt autonsa hallinnan Tiiriön rampin eteläpuolella. Hän törmäsi autollaan moottoritien kaiteeseen ja törmäyksen jälkeen auto oli pyörähtänyt renkaillaan ympäri.
Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hänet käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Hämeenlinna. Partio pysäytti perjantaina hieman ennen puoltayötä henkilöauton Kikkaristokadulla kuljettajan kunnon ajokunnon varmistamiseksi. Autoa kuljettanut 38-vuotias ajo-oikeudeton mies puhalsi seulonta- alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen usealle huumausaineelle. Hänet käytettiin verikokeissa sen selvittämiseksi, että mitä aineita mies oli käyttänyt.
Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Riihimäki. Hätäkeskus välitti poliisipartiolle tehtävän perjantaina kello kahden aikoihin iltapäivällä henkilöautosta, joka seilaa kaistoilla aiheuttaen varatilanteita. Partio pysäytti kyseisen auton Lahdentiellä, mitä kuljetti 24-vuotias ajo-oikeudeton mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Lisäksi mies oli etsintäkuulutettu ja se hoidettiin samalla poliisiasemalla.
Asiasta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory