Mainos:Ampuma-asekouluttajakoulutus Seinäjoen poliisiasemalla

NordenBladet ‚ÄĒ

27.03.2020 klo 13.40Pohjanmaa
Pohjanmaan poliisilaitos järjestää yhdistyslain 4 §:n mukaisten luvanvaraisten yhdistysten (ampumaseura) ampuma-asekouluttajien koulutuksen perjantaina 12.6.2020, kello 08.30 Р14.00.Koulutuspaikka on Seinäjoen poliisiaseman auditorio, Juhonkatu 4, 60320 Seinäjoki. Koulutus on suomenkielinen.Ampuma-asekouluttajakoulutuksen suorittanut voi hakea kouluttajahyväksynnän ja antaa tämän jälkeen aktiivisuustodistuksia ampuma-aselupaharkintaa varten. Todistus tarvitaan haettaessa lupaa pistoolilla, pienoispistoolilla, revolverilla, pienoisrevolverilla ja erityisen vaarallisilla aseilla tapahtuvaan urheilu- ja harjoitusammuntaan. Koulutus ei valmenna ampuma-aseilla tapahtuvaan toimintaan, vaan aktiivisuustodistusten antamiseen yhdistyksen jäsenille näiden hakiessa ampuma-aselupia poliisilaitokselta.Ampuma-aselain 45 d §:n vaatimukset ampuma-asekouluttajalle on: vähintään 20-vuotias, hänellä on ampuma-aseen hallussapitolupa tai rinnakkaislupa, on yhdistyslain 4 §:n mukaisen yhdistyksen jäsen tai sen palveluksessa ja suorittanut ampuma- asekouluttajakoulutuksen.
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu, 31 euroa, johonkin Pohjanmaan poliisilaitoksen lupa-asioiden toimipisteeseen. Ilmoittautuminen päättyy 29.5.2020 ja tilaisuuteen otetaan enintään 80 henkilöä.Osallistujan on oltava jonkin edellä mainitun yhdistyksen (seuran) virallisesti nimeämä edustaja ja kyseisen yhdistyksen nimi ja päätös henkilön nimeämisestä on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä.Osallistujan on koulutustilaisuudessa todistettava henkilöllisyytensä ja esitettävä kuitti edellä mainitun maksun suorittamisesta.
Lisätietoja
Ylikomisario Pasi Vuorenmaa p. 0295 415781, lupaesimies Katja Ojutkangas p. 0295 447848 ja lupasihteeri Airi Keski-Jaskari p. 0295 415720

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory