Mainos:

Alushousuissa heiluvan golfmailahäirikön majapaikasta löytyi luvaton haulikko

NordenBladet —

27.03.2020 klo 10.11Häme
Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti rauhallinen vuorokausi. Tehtäviä oli yhteensä 149, Kanta-Hämeessä 61 ja Päijät-Hämeessä 88. Ravintolat olivat pääsääntöisesti kiinni eikä yöllä kulkijoita näkynyt juuri missään.
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti torstaina kello 11.43, että Mukkulassa kerrostalon pihassa liikkui kolme miestä sekavana. Yksi mies oli pukeutunut pelkästään alushousuihin ja hän huitoi golfmailalla ja yhdellä miehistä oli hallussaan jonkinlainen ase. Ilmoituksen mukaan miehet olivat menneet kerrostaloasuntoon sisään.
Tapahtumapaikalle meni useita poliisipartioita ja ne saivat tietoonsa asunnon, johon miehet olivat menneet. Asunnosta tavattiin 37- ja 33-vuotiaat miehet ja heidät otettiin kiinni. Asuntoon tehtiin kotietsintä ilmoituksessa mainitun aseen löytämiseksi. Asunnosta löytyi haulikko, haulikon patruunoita ja vähäinen määrä huumausaineita.
Asiasta kirjattiin rikosilmoitus ampuma-aserikoksesta ja huumausainerikoksesta. Kaksikko otettiin kiinni epäiltynä kyseisiin rikoksiin.
Lahti. Seitsemänkymppinen mies ajoi torstai-iltapäivällä tukevassa humalassa henkilöautolla törmäten kerrostalon pihassa toisen autoon. Ajomatkan aikana hän törmäsi vielä kahteen puuhun ja liikenteenjakajaan. Lopulta hän jäi Eteläisen Liipolankadun ja Ajokadun risteyksessä jumiin liikenteenjakajan päälle.
Hän puhalsi seulonta-alkometriin 1,32 mg/l tuloksen. Mies kuljetettiin poliisiasemalle verikokeeseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Lahti. Tavakseen anastusrikoksia tekevä 24-vuotias mies jäi kiinni näpistyshommista torstaina puolenpäivän jälkeen urheiluliikkeessä Launeella. Hän oli ottanut liikkeessä kolmenkympin arvoisen puukon ja laittanut sen hupparinsa taskuun. Mies yritti poistua liikkeestä maksamatta tuotetta.
Miestä epäillään näpistyksestä ja tämä hänen 15 kerta, kun hän jäi kiinni anastusrikoksesta vuoden sisällä.
Lahti. Kolmekymppinen mies jäi taas kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta torstai-iltana Hirsimetsäntiellä. Hän ajoi henkilöautolla ajokiellon aikana ja tämä kiinnijääminen oli miehen 15 kerta vuoden sisällä.
Lahti. Parikymppinen mies ajoi huomattavaa ylinopeutta poliisipartiota vastaan torstai-iltana Uudella Orimattilantiellä. Partio oli ajamassa Lahden suuntaan, kun se mittasi vastaantulevan auton nopeudeksi 140 km/h nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin asiassa väliaikaiseen ajokieltoon.
Riihimäki. Hätäkeskus ilmoitti perjantaiyönä kello 00.33 häiriöstä kerrostalossa Riihimäen keskustassa. Partio tapasin kyseisen kerrostalon ylimmän kerroksen tuuletusparvekkeelta kaksi miestä. Kaksikolle tehtiin turvallisuustarkastus, jonka yhteydessä 41-vuotiaan miehen hallusta löytyi nyrkkirauta ja kaasusumutin. 23-vuotiaan hallusta löytyi ampuma-aseen patruunoita.
Vanhempaa miestä epäillään vaarallisen esineen hallussapidosta ja lievästä ampuma-aserikoksesta. Nuorempaa miestä epäillään lievästä ampuma-aserikoksesta patruunoiden osalta.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory