Hämeessä pysyttiin suositusten mukaisesti kotona, sillä vuorokausi oli rauhallinen

NordenBladet —

26.03.2020 klo 13.41Häme
Hämeessä rauhallinen vuorokausi. Tehtäviä oli yhteensä 203, Kanta-Hämeessä 99 ja Päijät-Hämeessä 104. Asukkaat tuntuivat noudattavan hyvin kehotusta pysyä kotona ja välttää lähikontakteja, sillä koronatilanne ei aiheuttanut poliisille ylimääräisiä ponnisteluja.
LAHTI. 38-vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen näpistykseen viemällä alkoholituotteita maksamatta vähittäistavarakaupasta Lahden keskustassa. Vartija oli havainnut naisen laittavan laukkuunsa alkoholijuomapakkauksen ja kävelleen kassojen ohi maksamatta. Vartija otti näpistelijän kiinni ulko-ovien ulkopuolella. Anastettu omaisuus saatiin myyntikuntoisena takaisin. Nainen vietiin Lahden pääpoliisiasemalle kuulusteltavaksi ja hän tunnusti syyllistyneensä näpistykseen. Hänellä on 10 aikaisempaa näpistystä vuoden sisällä.
TAMMELA. Puolen hehtaarin kokoinen peltoalue ja varastona ollut piharakennus paloivat Tammelassa tiistaina puolenpäivän aikaan. Pelastuslaitos sai maastopalon hallintaan, mutta piharakennus tuhoutui lähes täysin. Tulipalon epäillään saaneen alkunsa roskien poltosta lähteneestä kipinästä. Tapahtuneesta ei aiheutunut henkilövahinkoja ja tapahtuma-aikaan oli voimassa ruohikkopalovaara. Tapausta tutkitaan varomattomana käsittelynä.
HOLLOLA. Nelikymppinen mies ohitti omistamallaan henkilöautolla edellään kulkeneen kuorma-auton ohituskaistaa käyttäen. Palatessaan takaisin oikealle kaistalle, mies osui ohitettavan kuorma-auton kylkeen. Kuljettaja jatkoi matkaansa pysähtymättä eikä suostunut pysähtymään poliisin pysäytysvaloista, käsimerkeistä ja käskyistä huolimatta. Lopulta partio sai miehen ohjattua turvallisesti linja-autopysäkille.
Mies ei suostunut nousemaan ajoneuvosta eikä luovuttamaan ajoneuvon avaimia poliisin useista kehotuksista ja käskyistä huolimatta, jonka vuoksi hänet jouduttiin poistamaan autosta voimakeinoja käyttäen.
Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, liikennerikkomuksesta sekä haitanteosta virkamiehelle.
HÄMEENLINNA. Hätäkeskus sai ilmoituksen häiriökäyttäytymisestä hieman Hämeenlinnan keskustan ulkopuolella. Partio tapasi asunnossa parikymppisen naisen ja miehen. Asunnon olohuoneen lattialla oli kaksi maastopyörää purettuna ja oli syytä epäillä niiden olevan anastettuja. Partio tarkasti pyörien sarjanumerot ja toinen pyöristä osoittautui anastetuksi. Molemmat otettiin kiinni epäiltynä kätkemisrikokseen.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory