Mainos:

Oulun poliisilaitos rajoittaa lupapalveluissa asiointia

NordenBladet — Oulun poliisilaitos rajoittaa lupapalveluissa asiointia koronaviruksen aiheuttaman tartuntariskin johdosta. Vuoronumerolla, ilman ajanvarausta asiointi on mahdollista ainoastaan Oulun keskustan poliisiasemalla erittäin kiireellisissä lupa-asioissa, ensisijaisesti henkilökortit ja turva-alan luvat. Muilla asemillamme asiointi vain ajanvarauksella. Rajoitukset otetaan käyttöön 30.3.2020 lukien ja ne ovat voimassa 30.5.2020 saakka ellei toisin ilmoiteta.
Kehotamme kaikkia asiakkaitamme välttämään henkilökohtaista asiointia asemilla. Jos käynti poliisin lupapalvelupisteessä on välttämätöntä, pyydämme varaamaan ajan käynnille poliisi.fi -sivuilta. Poliisin neuvontapalvelu opastaa lupapalveluiden ajanvarauksissa arkisin 8 – 16.15 puh. 0295 419 800.
Asioidessasi noudata käsihygieniasta annettuja ohjeita. Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssan oireita tai olet saapunut ulkomailta hiljattain. Muuta tarvittaessa varaamasi aika myöhempään ajankohtaan.
Oulun keskustan poliisiasema
Oulun keskustan poliisiasemalle Ilman ajanvarausta tulevia lupa-asiakkaita palvellaan vain erityisen kiireellisissä ja välttämättömissä lupa-asioissa arkisin 8 – 16.15. Kiireellisiä lupa-asioita ovat ensisijaisesti henkilökorttihakemukset sekä turva-alan luvat silloin kun niillä on vaikutusta hakijan elinkeinoon.
Poliisiasemalle saapuessasi, ota yhteyttä infoon, jossa annetaan ohjeita asiointiin liittyen.
Muut poliisiasemat Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella
Poliisilaitoksen muilla poliisiasemilla lupapalveluja tarjotaan vain ajanvarauksella www.poliisi.fi/ouluValmiit asiakirjat voidaan noutaa Oulun keskustan poliisiasemalta ilman ajanvarausta. Muilta poliisiasemilta vain ajanvarauksella. Riskiryhmiin kuuluvat voivat valtuuttaa toisen henkilön noutamaan asiakirjan puolestaan. Valtuutetulle tulee antaa yksilöity valtakirja asiointia varten.Lomake ohessa.
Suosittelemme ensisijaisesti asiointia verkossa
Poliisilaitos pyytää asiakkaitaan käyttämään poliisin sähköisiä palveluja, jotka on löydettävissä poliisin www-sivuilta (www.poliisi.fi/verkkoasiointi). Verkkoasiointi minimoi tartuntariskin.
Poliisilaitos pahoittelee palvelujen rajoittamisesta asiakkaille aiheutuvaa haittaa.Poliisi on varautunut koronatilanteeseen monin eri tavoin.Ajantasaista tietoa: poliisi.fi/koronavirus
Valtakirja liitepdf, 17,9 kB

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory