Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 23.3.2020

NordenBladet —

23.03.2020 klo 14.45Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Kaverukset anastivat olutta ja yhden pääsiäismunan
Vantaa, 21.3.2020 klo 10.00
Kauppias ilmoitti poliisille näpistelijästä, joka oli näpistänyt kaupasta kahdeksan olutta ja yhden Kinder-pääsiäismunan. Miehen kaveri oli anastanut samalla kertaa myös oluita, mutta hänet saatiin kiinni. Kiinni jäänyt mies oli ottanut kaupasta oluita ja piilottanut ne takkinsa kätköihin. Hänen tekonsa oli huomattu ja kun vartijat ja kaupan henkilökunta olivat yrittäneet ottaa häntä kiinni kassoilla, mies oli sännännyt juosten pakoon. Pakomatkan aikana hänen vaatteistaan putoili osa saaliista. Mies saatiin napattua juoksukisan päätteeksi hänen päädyttyä umpikujaan läheisten talojen lähelle ja paikalle kutsuttiin poliisi.
Jälkikäteen huomattiin kameratallenteista, että myös miehen kaveri oli näpistellyt kaupassa, mutta onnistunut livahtamaan kaverinsa kiinniotosta aiheutuneen hässäkän aikana itse olutlastinsa kanssa ulos liikkeestä.
Mies nappasi kahviautomaatilta kahvin ja hyllystä lonkeron ja yritti poistua kaupasta maksamatta
Vantaa, Nuijatie, 22.3.2020 klo 17.22
Nelikymppinen mies nappasi kaupan kahviautomaatilta itselleen kahvia ja yritti poistua myymälästä kassan ohi maksamatta kahvista. Kassalla ollut myyjä huomautti miehelle asiasta ja paikalla ollut vartija otti miehen kiinni. Turvatarkastuksessa vartija löysi miehen taskusta lonkeron. Valvontatallenteiden avulla selvisi, että mies oli varastanut lonkeron tästä samasta myymälästä. Miestä epäillään näpistyksestä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory