Hämeen yöelämässä rauhallista yön aikana.

NordenBladet — Hämeen poliisin viikonloppu on ollut rauhallinen koronatilanteen rauhoitettua ravintoloita. Lauantai-illan ja sunnuntaiaamun välisenä aikana poliisilla ei ollut yhtään hälytystehtävää ravintoloihin. Ihmisten liikkuminen ilta- ja yöaikaan on vähentynyt paljon. Ravintoloissa on ollut selkeästi vähemmän ihmisiä kuin normaalisti. Hämeessä kokoontumisia julkisilla paikoilla ei ole ollut eikä näin ollen ole ollut sellaisiin tarvetta puuttuakaan. Hämeen poliisi toivoo, että jatkettaisiin samaan malliin.
HÄMEENLINNA
Poliisipartio pysäytti Tuuloksessa henkilöauton liikennetarkastusta varten. Auton kuljettajana ollut nelikymppinen mies puhalsi poliisin seulonta alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista huumausaineille. Miehen hallusta löytyi myös huumausaineita. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Mies vietiin poliisilaitokselle kiinniotettuna.
Poliisipartio pysäytti Hämeenlinnan keskustassa auton, jota kuljetti parikymppinen mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Kuljettajalla oli myös kädessään kannabissätkä ja hallussaan myös huumausaineiksi luokiteltavia lääkeaineita. Mies vietiin poliisiasemalle kiinniotettuna.
HAUSJÄRVI
Hätäkeskukselta tuli poliisille tehtävä lauantaina iltapäivällä moottoripyörän ulosajosta Riihimäellä. Moottoripyörää kuljettanut nelikymppinen mies oli kertonut ajaneensa ainakin 150km/h kun kyseisellä tiellä nopeusrajoitus on 60km/h. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.
RIIHIMÄKI
Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän kahvilamurrosta. Poliisipartio tapasi paikalta kahvilasta juuri ulos pyrkivän parikymppisen miehen. Miehellä oli muovipussissa kahvilasta anastettuja leivoksia ja karkkeja. Mies otettiin kiinni epäiltynä varkaudesta.
LAHTI
25-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Lahdenkadulla ajettuaan 50km/h alueella 102km/h nopeutta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory