Huumausaineeksi epäillyn paketin haju osoittautui virtsaksi

NordenBladet —

19.03.2020 klo 09.15Häme
Lahti. Partio sai keskiviikkoaamuna tehtävän Matkahuollon tiloihin. Ilmoituksen mukaan postipaketissa olisi hajun perusteella huumausaineita. Paketti avattiin ja todettiin, että hajun lähteenä oli pienpetohajuste, joka oli laimennettua haisunäädän virtsaa. Asiassa ei ole syytä epäillä rikosta.
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti keskiviikkona kello 22 aikoihin, että henkilöauto oli suistunut ojaan Holman Kymijärven maantiellä. Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että nelikymppinen mies oli ajanut henkilöautolla Holman suunnasta Kariston suuntaan. Hän oli ohittanut edellä olleen auton ennen Kytölän liittymää. Ohituksen jälkeen miehen auto oli ajautunut kulkusuunnassaan vasemmalle liikennekorokkeen päälle törmäten liikennemerkkiin. Auto oli pyörähtänyt renkaillaan ympäri ajoradalla päätyen lopulta ojaan. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1,92 promillea. Hänet vietiin verokokeeseen veren alkoholipitoisuuden selvittämiseksi. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet otettiin kiinni epäiltynä kyseisiin rikoksiin.
Sysmä. Partio oli suorittamassa ajotapavalvontaa keskiviikkoaamuna Vääksyntiellä Sysmässä. Se mittasi tutkalla 26-vuotiaan naisen kuljettamalle henkilöautolle nopeudeksi 133 km/h, nopeusrajoituksen ollessa kyseisessä paikassa 80 km/h. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Loppi. Partio tapasi keskiviikkona iltapäivällä ajokiellossa olevan 24-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa Sajatiellä. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen kannabiksen ja amfetamiinin osalta. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Forssa. Partio sai keskiviikkona hieman ennen puoltayötä hätäkeskukselta tehtävän Prisman pysäköintialueelle. Partiolle selvisi, että 17-vuotias poika oli kaahaillut henkilöautolla parkkipaikalla ja oli törmännyt lyhtypylvääseen. Pylväs oli kaatunut törmäyksessä ja sen ympärillä ollut suojakaide oli irronnut maasta. Auton keula vaurioitui pahoin ja autosta laukesivat turvatyynyt.Tapahtuma-aikaan pysäköintialueella oli nuorisoa autoillaan. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, jonka vuoksi kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory