Mainos:Lounais-Suomen poliisilaitoksen lupapalveluissa rajoituksia

NordenBladet ‚ÄĒ

18.03.2020 klo 11.00Lounais-Suomi
Lounais-Suomen poliisilaitoksen lupapalvelusektori rajoittaa asiakaspalveluaan. Syynä rajoituksiin on henkilöstön riittävyyden ja poliisin palveluiden turvaaminen poikkeustilanteessa.
Rajoitusten seurauksena poliisin lupapalveluja (esim. passit, henkilökortit) on 19.3. lukien saatavilla Varsinais-Suomen alueella ainoastaan Turun, Salon ja Paraisten poliisiasemilta normaalien aukioloaikojen puitteissa. Loimaan, Uudenkaupungin ja Kemiönsaaren poliisiasemien osalta lupapalvelut ovat suljettuina 13.4. saakka.
Satakunnan maakunnan alueella palveluita tarjotaan toistaiseksi normaalisti.
Ajantasaiset aukioloajat voi tarkastaa poliisin www-sivuilta.
Suosittelemme asiakkaillemme ensisijaisesti asiointia verkossa osoitteessa www.poliisi.fi. Jos käynti poliisin lupapalvelupisteessä on välttämätöntä, pyydämme varaamaan ajan käynnille. Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssan oireita tai olet saapunut hiljattain ulkomailta. Muuta tarvittaessa varaamaasi aikaa myöhempään ajankohtaan joko ajanvarauspalvelussamme tai soittamalla neuvontapalveluumme numeroon 0295 419 800.
Mikäli kuulut riskiryhmään ja asiointi lupapalvelupisteessä on välttämätöntä, pyydämme olemaan hyvissä ajoin yhteydessä poliisilaitoksen vaihteeseen numeroon 0295 440 501 ja sopimaan turvallisesta asioinnista.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory