Päihtyneitä kuskeja Hämeessä

NordenBladet — Orimattila. Hätäkeskus ilmoitti maanantaina kello 15.50 neljän auton ketjukolarista Lahdentiellä. 37-vuotias nainen oli ajanut henkilöautolla Lahdentietä Orimattilan suuntaan. Noin 200 metriä ennen Viilintien risteystä hänen edellään oli letka autoja. Nainen oli jarruttanut, mutta hän törmäsi edellä ajaneen henkilöauton perään. Törmäyksen voimasta perään ajettu auto kimposi sen edessä olleen henkilöauton perään ja tämä auto kimposi myös edellä olleen auton perään.
Naisen kuljettama auto vaurioitui hinauskuntoon kuin myös hänen edessä ollut henkilöauto. Kolarin kaksi osallista kuljetettiin tutkimuksiin.
37-vuotista naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Hausjärvi. Poliisi sai maanantai-iltana tehtävän Monnilinjalle, minkä mukaan auto oli suistunut ojaan ja kuljettaja on päihtynyt. Parikymppisen miehen epäillään ajaneen auton, kun se suistui ojaan. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Lisäksi kuljettajalla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Autoa kuljettaneen miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä kaasusumutin, kääntöveitsi ja huumausaineita.
Poliisi tutkii tapahtunutta huumausainerikoksena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamisena, lievänä ampuma-aserikoksena ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona. Kuljettaja ja kyydissä ollut myös parikymppinen mies otettiin kiinni asiassa.
Janakkala. Parikymppinen mies kuljetti henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena maanantai-iltana Valtatiellä 3 Viralassa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.
Asiasta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Asikkala. Partio sai maanantaina hieman ennen puoltayötä tehtävän Kopsuantielle, jossa oli henkilöauto ojassa. Partiolle selvisi, että 37-vuotias mies oli peruuttanut kuljettamansa auton ojaan. Hän puhalsi seulonta-alkometriin törkeä rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hänet vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,87 mg/l.
Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory