Mainos:Ripeäotteinen auton omistaja otti varkaan kiinni liikkuvasta henkilöautosta.

NordenBladet —

17.03.2020 klo 07.32Sisä-Suomi
Tampere, Rahola, tie 12 klo 19:00. Liikennevalvonnan yhteydessä poliisi pysäytti henkilöauton, joka tuli huomattavalla ylinopeudella poliisia vastaan. Tieosuuden nopeusrajoitus oli 100 km/h ja auton nopeus oli 181km/h. Autoa kuljettaneelle miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen useammalle huumausaineelle. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa saatiin poliisin haltuun.
Jyväskylä klo 20:46. Vaajakoskentiellä Toivakan suunnasta tuli henkilöauto nopeus vaihdellen ja seilaten välillä vastaantulevien kaistalla ja välillä pientareella. Poliisin tarkastaessa mieskuljettajan ajokuntoa, hän puhalsi alkometriin törkeän rattijuopomuksen lukemat. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Jyväskylä Keltinmäki klo 23:15. Sivullinen havaitsi Keltinmäen kirkon ohi ajaessaan loimotusta ja liekkejä kirkon edustalla ja tarkastaessaan tilannetta huomasi kirkon ulko-oven edessä tulipalon. Palokunta poisti ulko-oven edessä palaneen paperikasan. Kirkon ulko-oven potkupellissä oli havaittavissa palon jälkiä, mutta oven puurakenteet säilyivät ehjinä.
Jämsä 00:35. Sahilantiellä tuntematon mies yritti anastaa käynnissä olleen henkilöauton. Auton omistaja havaitsi tapahtuman ja otti tekijän kiinni pihalla liikkuvasta autosta. Mies ei tehnyt vastarintaa odottaessaan paikalle hälytettyä poliisipartiota. Mies puhalsi alkometriin törkeän rattijopumuksen lukemat. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yrityksestä, törkeästä rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory