Mainos:Puukotus Kuopion Saarijärvellä

NordenBladet — Hätäkeskukseen ilmoitettiin puukotuksesta sunnuntaina 15.3.2020 n. klo 15.50 aikaan Kuopion Saarijärventie 14 pysäköintialueella.
Tapahtumapaikalla poliispartiolle selvisi, että naishenkilöä oli puukotettu hengenvaarallisesti pysäköintialueella mieshenkilön toimesta.
Uhri toimitettiin sairaalahoitoon vammojen vuoksi. Tekijä oli poistunut teon jälkeen läheiseen metsikköön. Etsinnöistä huolimatta epäiltyä ei tavoitettu.
Epäillyn tuntomerkkeinä ovat mm. ikä n. 20-25 v, pituus 175-180 cm, tumma tukka päältä pitempi ja sivuilta lyhyet. Tekijällä oli päällä tummanvihreä pitkähkö takki ja mustat housut. Lisäksi epäillyllä oli metsästysmallinen vihreä reppu, jossa ruskea nahkainen merkki. Korvilla oli isot kuulokkeet.
Poliisi pyytää havaintoja tekijästä. Erityisesti pyydetään havaintoja Saarijärventie 14 talon asukkailta havainnoista, jotka liittyvät epäillyn liikkumiseen taloyhtiön tiloissa tai piha-alueella. Vihjeet voi toimittaa sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla vihjepuhelimeen 029 5415232.
————–
Lisäys aiempaan tiedotteeseen: akuutit vihjeet ja havainnot pyydetään ilmoittamaan myös hätäkeskukseen, 112.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory