Meri-Lapin päivittäistiedote 15.3.2020

NordenBladet — Polkupyörä on anastettu Torniossa
Tornion Rajalla-kauppakeskuksen pihalta on anastettu 28-tuumainen Vilma-merkkinen polkupyörä.
Polkupyörä on anastettu Kemissä
Noin 30-vuotias, poliisin tuntema mies, oli päässyt poliisivankilasta lauantaiaamuna. Häntä oli aiemmin epäilty Torniosta anastetun auton varkauteen liittyen. Poliisipartio oli nähnyt saman miehen liikkeellä Kemissä Kiveliönkadulla ja miehellä oli hallussaan polkupyörä, jonka he epäilivät olevan anastettu. Mies oli kertonut poliisille anastaneensa pyörän linja-autopysäkiltä Kemistä. Miestä epäillään näpistyksestä.
Rattijuopumus Kemissä
Poliisipartio päätti tarkastaa henkilöauton kuljettajan ajokunnon lauantai-iltana Kemissä Ruonantiellä. Kuljettajaksi ilmeni 30-vuotias nainen. Kuljettaja kertoi käyttäneensä kannabista ennen ajoa. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Pahoinpitely Torniossa
Nainen oli mennyt herättämään nukkuvaa 18-vuotiasta miestä, jolloin tämä oli heittänyt naisen lattiaan. Mies oli nukahtanut uudelleen ja sama nuori nainen oli yrittänyt herätellä häntä uudelleen, jolloin mies oli suuttunut vielä enemmän. Asunnon haltija oli mennyt tilanteeseen väliin, mutta oli sitten mennyt miehen riehumisen takia turvaan toisen naisen kanssa asunnon wc:hen. Naiset olivat soittaneet wc:stä hätäkeskukseen. Naiset selvisivät tilanteesta ilman näkyviä vammoja. Miestä epäillään lievästä pahoinpitelystä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory