Mainos:Kolme miestä esitti tekevänsä koronatarkastusta ja poistui ryöstösaaliin kanssa – poliisi pyytää vihjeitä Vihdissä tapahtuneesta huijauksesta

NordenBladet —

15.03.2020 klo 14.15Länsi-Uusimaa
Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii Vihdissä lauantaina 14.3. tapahtunutta varkautta, jossa koronavirustutkijoiksi esittäytyneet miehet anastivat asukkaalta käteistä ja arvotavaraa.
Kaksi miestä oli koputtanut asukkaan ikkunaan noin kello 19 aikaan illalla. Miehet esittäytyivät koronavirustutkijoiksi ja ilmoittivat suorittavansa koronatarkastusta. Vanhempi heistä jututti asukasta keittiössä, kun toinen kiersi asunnossa. Hetken kuluttua asukas huomasi asunnossaan myös kolmannen henkilön, joka tutki paikkoja.
Väitetyn tarkastuksen päätteeksi asukasta pyydettiin maksamaan pankkikortilla 10 euron tarkastusmaksu maksupäätteen tapaisella laitteella. Miesten poistuttua asukas huomasi, että häneltä oli viety 2000 euroa käteistä, lukuisia arvoesineitä ja alkoholia.
Poliisi etsii tapaukseen liittyen kolmea epäiltyä:

noin 30-vuotias mies, pituus n. 200 cm, vartaloltaan pulska, tummat hiukset. Tekohetkellä päällä tummat vaatteet.
toinen noin 30-vuotias mies, pituus n. 170-180cm, vartaloltaan pulska. Samannäköinen kuin toinen 30-vuotias mies ja pukeutunut samalla tavalla.
noin 60-vuotias mies, pituus 170-180cm, hoikkavartaloinen. Tekohetkellä pukeutunut farkkuihin, ruskeaan villapaitaan ja harmahtavaan myssyyn.

Tapauksen selvittämiseksi poliisi kaipaa yleisöltä vihjeitä. Havainnot voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 0295 413 013 (puhelinvastaaja) tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory