Polttoöljyvaras piilotti aseen auton alle Kärkölässä

NordenBladet —

14.03.2020 klo 09.13Häme
Kärkölä. Partio sai perjantaiaamuna hätäkeskukselta tehtävän Timpurinkujalle. Ilmoituksen mukaan kaivinkoneen akut oli irrotettu ja ne oli jätetty koneen viereen. Partion ollessa matkalla tapahtumapaikalle se sai tiedon, että mahdollinen tekijä oli tullut pakettiautolla takaisin paikalle. Tekijä poistui uudelleen paikalta nähdessään ilmoittajan. Ilmoittaja lähti seuraamaan paikalta poistunutta pakettiautoa. Pakettiauto oli ajanut lähistöllä olleen kiinteistön pihaan ja ilmoittaja sai estettyä sen poistumisen.
Partio otti kiinni 34-vuotiaan miehen, jonka epäillään kuljettaneen rikospaikalta poistunutta pakettiautoa. Hän oli sekava eikä hän suostunut huumepikatestiin. Lisäksi miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänellä on neljä aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Hänen kuljettama pakettiauto oli poistettu liikennekäytöstä ja se oli katsastettu viimeksi 2013.
Partiolle selvisi, että kyseinen mies oli kaivanut pakettiauton alle maahan jotain piiloon. Kaivetusta montusta löytyi 9 mm:n pistooli. Pakettiauton tavaratilassa oli niin sanottu farmisäiliö, jonka sisällä oli polttoöljyä. Miehen epäillään anastaneen polttoöljyn Timpurinkujalta.
Poliisi tutkii tapahtunutta varkautena, ampuma-aserikoksena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksena. Mies otettiin kiinni epäiltynä kyseisiin rikoksiin.
Lahti. Nelikymppinen mies ajoi henkilöautolla ilman ajo-oikeutta perjantaina puolenpäivän aikoihin huumausaineiden vaikutuksen alaisena Lahdenkadulla. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Tämä oli jo miehen 11. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä.
Asiasta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Lahti. Varhaiseen aikuisikään ehtineet miehet pistivät poikapainiksi puolenyön jälkeen grillin edustalla Vapaudenkadulla. Toinen ottelijoista oli jo pidemmän aikaa haastanut riitaa grillin edustalla ja yritti lyödä vastustajaa. Hän sai kaadettua lyöntiä yrittäneen miehen maahan. Poliisipartion tullessa paikalle oli paini käynnissä maassa. Partio erotteli miehet ja todettiin, että kummallakin on vammoja. Tapahtumasta kirjattiin rikosilmoitus pahoinpitelystä, johon molemmat miehet ovat epäiltyjä.
Lahti. Parikymppisen miehen epäillään murtautuneen Kukkastiellä kiinteistön autotalliin, pyörävarastoon sekä yleisiin tiloihin. Hänet otettiin autotallista, jossa oli kaksi autoa. Mies oli penkonut, rikkonut toista autoa sisältä ja yrittänyt ottaa itä käyttöönsä. Lisäksi hänen hallusta löytyi autosta anastettua omaisuutta sekä vähäinen määrä huumausaineita.
Asiaa tutkitaan varkautena, moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yrityksenä ja huumausaineen käyttörikoksena. Mies otettiin kiinni epäiltynä kyseisiin rikoksiin.
Hämeenlinna. Hätäkeskus ilmoitti perjantai-iltana tehtävän liittyen valotta ajaneesta pakettiautosta moottoritiellä. Partio tapasi kyseisen pakettiauton Iittalassa Valtatiellä 3 hieman ennen Valkeakosken liittymää pysähtyneenä tien reunassa. Kuljettajana toiminut parikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hänet käytettiin verikokeissa verenalkoholipitoisuuden varmistamiseksi, minkä jälkeen hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.
Tammela. Partio pysäytti liikennevalvonnan yhteydessä henkilöauton perjantaina puolenpäivän aikoihin Valtatiellä 10 Myllykylässä. Autoa kuljetti 33-vuotias ajo-oikeudeton mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta hän vaikutti päihtyneeltä. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Mies vietiin verikokeeseen asian varmistamiseksi.
Auton kyydissä oli 22-vuotias nainen, jolla oli etsintäkuulutus vankilaan passitusta varten. Hänet vietiin vankilaan etsintäkuulutuksen perusteella.
Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory