Mainos:Sastamalassa 10.3. tapahtuneesta kuolonkolarista

NordenBladet ‚ÄĒ Y√∂ll√§, 10. maaliskuuta klo 01.59, Sastamalassa Tampereen tiell√§ Kataransuoralla, auto ajautui ensin vastaantulijoiden kaistalle, sielt√§ takaisin omalle kaistalle ja j√§lleen jyrk√§sti k√§√§ntyen vasemmalle, jolloin auto l√§hti sivuluisuun asfaltilla ja ajautui tien oikealle puolelle viheralueelle, josta alkoi py√∂rim√§√§n katon kautta ymp√§ri p√§√§tyen kevyenliikenteen v√§yl√§lle.
Autossa oli viisi nuorta, joista neljä sinkoutui ulos autosta. Kahdella kyydissä olleella oli ollut turvavyö. Yksi auton kyydistä sinkoutunut matkustaja todettiin myöhemmin kuolleeksi.
Autoa kuljettanut auton juuri hankkinut 18-vuotias mies on kuulustelussa tunnustanut ajaneensa autoa ja menettäneen ajoneuvon hallinnan. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja hän oli kertomansa ja testien mukaan käyttänyt huumaavia aineita. Matkustajien mukaan auton hallinnan menetys oli aiheutunut kuljettajan toimista.
Auton kuljettajan epäillään tässä vaiheessa tutkintaa syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeään kuoleman tuottamukseen, törkeään rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Rikosnimikkeet voivat vielä muuttua ja niihin voi tulla lisäyksiä, kunhan matkustajien terveydentilaan saadaan selvyyttä. Poliisi jatkaa esitutkintaa ja sen valmistuttua asia saatetaan syyteharkintaan.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory