Mainos:Polamk varautuu koronaepidemiaan

NordenBladet ‚ÄĒ Poliisiammattikorkeakoulun vierailu- ja tapahtumatoimintaa rajataan osana oppilaitoksen koronaepidemiaan varautumista. Polamkin p√§√§kampuksen kev√§√§n isot yleis√∂tilaisuudet perutaan, eik√§ vierailuryhmi√§ oteta toistaiseksi vastaan. My√∂s oppilaitoksen projektien toteuttamiseen ja aikatauluihin tulee muutoksia.
Linjaus koskee Polamkin tiloja pääkampuksella ja muissa toimipisteissä. Esimerkiksi maaliskuun Hervannan johtamisaamut -tapahtuma perutaan, ja kansainvälinen tutkimusalan seminaari Nordic Police Research Conference siirretään syksyyn. Poliisiammattikorkeakoulun yhteydessä toimivaan Poliisimuseoon ei oteta yli kymmenen hengen vierailuryhmiä vastaan.
Opiskelijoiden tekemät oppilaitos- ja päiväkotivierailut keskeytetään toistaiseksi.
РPolamkin ensisijainen tavoite on turvata koulutuksen sujuva jatkuminen sekä turvallinen ja terveellinen opiskelu- ja työympäristö. Painotamme siis tällä hetkellä rooliamme poliisin valtakunnallisena yksikkönä, rehtori Kimmo Himberg toteaa.
Poliisiammattikorkeakoulun oma opetus ja koulutus jatkuvat normaalisti. Myös kevään poliisi (AMK) -tutkinnon valintakokeet toteutetaan suunnitellusti, joskin kokeisiin osallistujat saavat tarkennetut ohjeet käytännön järjestelyistä.
Polamkissa on jo aiemmin tarkistettu työskentelyyn, matkustamiseen ja lähikoulutukseen liittyviä käytäntöjä. Opiskelija- ja työterveyshuollon kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä, samoin Poliisihallituksen ja muun poliisihallinnon kanssa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory