Mainos:Rattijuopumuksia Oulun yössä

NordenBladet — Poliisipartio pysäytti maanantaina illalla Oulussa 09.03.2020 noin klo 21.20 aikoihin Rajakylässä ajoneuvon, jonka kuljettaja autoili ilman vaadittavaa ajo-oikeutta, Selvisi että kuljettaja oli syyllistynyt 12 kertaa aiemmin vuoden sisällä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja kuljettaja oli ajokiellossa. Kuljettaja antoi posiitivisen testituloksen huumepikatesterille ja kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Oulussa pohjantiellä 10.03.2020 noin klo 03 aikoihin autoilija vaihtoi kaistaa suoraan poliisipartion eteen, joten partio päätti tarkastaa autoilijan ajokunnon. Autonkuljettaja puhalsi rattijuopumuksen ylittävän lukeman poliisin seulonta-alkometriin ja kuljettaja määrättiin ajokieltoon. Kyydissä ollutta ajoneuvon haltijaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.
Oulussa Toppilan alueella klo 04.30 aikoihin poliisipartio pysäytti ajoneuvon, jonka kuljettajaa epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kuljettaja oli lisäksi etsintäkuulutettu ja matka jatkui poliisiauton kyydissä Oulun poliisivankilaan.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory