Mainos:Viikonloppuyön menoa Sisä-Suomesta

NordenBladet — Poliisipartio pysäytti Hervannantiellä Tampereella lauantain alkuillassa klo 17.14 liikennetarkastukseen henkilöauton, jota kuljetti nuorehko aikuinen mies. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Alkometripuhallus osoitti 0.49 mg/l:n tulosta, jonka lisäksi alustavan huumetestin tulos oli positiivinen kannabikselle. Mies vietiin verikokeisiin.
Poliisipartio pysäytti klo 19.10 vt 9:llä Jyväskylän Leppälahdessa liikennetarkastukseen henkilöauton, jonka ratissa oli nuori aikuinen mies. Hän osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli 13. kerta vuoden sisään.
Jyväskylän Keljonkankaalla pysäytettiin klo 22.17 liikennetarkastukseen henkilöauto, jonka mieskuljettaja oli päihtynyt. Hän puhalsi alkometriin 0.82 mg/l:n tuloksen, joten asiassa tutkitaan törkeää rattijuopumusta. Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.
Tampereen Rautatienkadulla sijaitsevan kiinteistön porraskäytävässä oleskeli asiattomasti keski-ikäinen mies klo 23 aikaan. Paikalla ollut vartija pyysi paikalle poliisin apua, koska ei saanut miestä poistumaan. Päihtyneen miehen käytös jatkui uhmakkaana ja yhteistyöhaluttomana myös poliisia kohtaan. Henkilötietojaan hän ei suostunut kertomaan. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä hänen hallustaan löytyi puukkoja sekä huumausaineeksi epäiltyä ainetta. Miestä epäillään huumausainerikoksesta, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta ja haitanteosta virkamiehelle. Hänet tuotiin kiinniotettuna poliisiasemalle.
Hätäkeskus ilmoitti poliisille klo 23.04, että Äänekosken Torikadulla sijaitsevan ravintolan edustalla oli tappelu meneillään. Paikalta tavattiin kolme 1990-luvulla syntynyttä miestä. Tilanteessa oli puolin ja toisin tönitty sekä käyty käsiksi. Yksi osallisista oli saanut vuotavan haavan kasvoihinsa. Rikosilmoitus kirjattiin pahoinpitelystä.
Poliisipartiolle ilmoitettiin sunnuntain puolella klo 01.00 aikaan vahingonteosta Jyväskylän Väinönkadulla. Paikalla selvisi, että liikekiinteistön oven lasi oli rikottu mitä ilmeisimmin potkaisemalla.
Väinämöisentiellä Hämeenkyrössä pysäytettiin liikennetarkastusta varten henkilöauto klo 01.27. Autoa ajanut keski-ikäinen nainen osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli toinen kerta vuoden sisään. Autossa oli kiinni siihen kuulumattomat rekisterikilvet.
Tampereen Kekkosentiellä klo 01.34 liikennetarkastukseen pysäytetyn henkilöauton mieskuljettaja on epäiltynä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Alkometripuhallus näytti nollaa, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Mies vietiin verikokeisiin.
Poliisipartio pysäytti Härmälänkadulla Tampereella klo 02.35 henkilöauton, jonka 1980-luvulla syntynyt mieskuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta alustava huumetesti näytti positiivista tulosta mm. kannabikselle ja amfetamiinille. Koska auton hallintaoikeudestakin ilmeni rikosepäily, epäillään kuljettajaa rattijuopumuksen ja huumausaineen käyttörikoksen lisäksi moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.
Poliisi hälytettiin klo 03.39 Ylöjärven keskustaan Mikkolantiellä sijaitsevaan ravintolaan, jossa ilmoituksen mukaan miesseurue oli käynyt kahden järjestyksenvalvojan kimppuun. Tilanteessa oli mm. lyöty ja kuristettu. Molempien järjestyksenvalvojien kasvoilla oli näkyvillä punoitusta ja turvotusta. Lisäksi toiselta oli lohjennut hammas. Seurue oli poistunut ravintolasta ja sen välittömästä läheisyydestä ennen poliisin saapumista. Heidän henkilöllisyyksiään selvitetään tutkinnassa ja asiassa edistyttiin jo aamuyön aikana. Rikosilmoitus kirjattiin pahoinpitelystä.
Valkeakosken Ulvajankadulle pysäytettiin klo 03.43 henkilöauto. Partion huomion kiinnitti auton tuulilasi, joka oli lähes kauttaaltaan jäässä estäen näkyvyyden. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin 0.55 mg/l:n tuloksen. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Lisäksi poliisia työllisti viikonloppuyön tapaan runsaasti erilaiset tappelut ja nahistelut niin yksityisillä kuin yleisilläkin paikoilla. Jälkimmäiset painottuivat merkittävästi aamuyön tunneille ravintoloiden sulkemisaikaan. Päihteillä oli merkittävä osuus näiden tapahtumien synnyssä ja etenemisessä. Klo 17.30-05.30 välisenä aikana poliisilla oli yhteensä 172 tehtävää Pirkanmaalla ja 97 tehtävää Keski-Suomessa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory