Omaisuusrikoksia ja rattijuopumuksia Meri-Lapissa

NordenBladet — Moottorikulkuneuvon käyttövarkaus
Kemissä Siikalahdentieltä anastettiin 5.3.2020 kello 16.00 – 6.3.2020 kello 19.20 Volkswagen Bora NCX-856. Auto on vuosimallia 2000 ja väriltään harmaa/vaalea. Mahdollisista havainnoista pyydetään ilmoittamaan meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai numeroon 0295466156.
Rattijuopumuksia
Poliisipartio päätti pysäyttää 6.3.2020 kello 13.20 Simossa Marostenmäentiellä henkilöauton, joka oli poistettu liikenteestä ja verot oli maksamatta. Kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudesta tuntema 26 -vuotias nainen, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Tämä oli naiselle kahdeksas kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Naiselle suoritettiin puhalluskoe, joka oli nolla ja huumausaineenpikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille. Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen.
Poliisipartio päätti pysäyttää 6.3.2020 kello 20.45 Keminmaassa Jauholantiellä henkilöauton. Kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudesta tuntema 21 -vuotias nainen, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Tämä oli naiselle neljäs kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Naiselle suoritettiin puhalluskoe, joka oli nolla ja huumausaineenpikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille. Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Poliisipartio päätti pysäyttää 6.3.2020 kello 23.10 Kemissä Jäämerentiellä henkilöauton. Kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudesta tuntema 47 -vuotias mies. Miehelle suoritettiin puhalluskoe, joka oli nolla ja huumausaineenpikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.
Torniossa vanhalla sillalla tapahtuneesta tilanteesta kaivataan havaintoja
Maanantaina 2.3.2020 kello 17.10-17.26 Torniossa vanhalla sillalla pyörätiellä sattui tilanne, jossa oli kolme nuorta. Tapahtumapaikan ohi oli kävellyt nainen, joka oli vaihtanut muutaman sanan paikalle tulleen poliisipartion kanssa. Tapahtumapaikalla kävellyttä naista pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai numeroon 0295466471.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory