Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 6.3.2020

NordenBladet —

06.03.2020 klo 14.23Itä-Uusimaa
Hyvinkään, Nurmijärven ja Jokelan alue
Ajo-oikeudeton mies hurjasteli moottoripyörällä pitkin Nurmijärven keskustaa
Nurmijärvi, Helsingintie, 5.3.2020 klo 19.53–19.59
Poliisipartio suoritti nopeusvalvontaa Nurmijärvellä Helsingintiellä. Valvontapisteeseen ajoi moottoripyörä kovalla nopeudella ja moottoripyörälle mitattiin nopeudeksi 110 km/h. Ko. tieosuudella nopeusrajoitus 50 km/h. Moottoripyörä jatkoi matkaa pysähtymättä poliisin näyttämistä pysäytysmerkeistä huolimatta. Moottoripyörä ajoi Nurmijärven keskustan alueella huomattavaa ylinopeutta ja ajoi myös kevyen liikenteen väylällä, jossa oli jalankulkijoita. Moottoripyörän kuljettaja ajoi muutaman minuutin ajon jälkeen Toreenintien viereiselle hiekkakentälle. Kentän reunalla kuljettaja menetti moottoripyörän hallinnan ja kaatui.
Kuljettajaksi osoittautui ajo-oikeudeton 18-vuotias mies. Miehen hallusta löytyi 3 kpl teräaseita, kaasusumutin ja pieni määrä huumausainetta.
Vantaan alue
Mies usutti koiransa puremaan myyjää
Vantaa, Koivukylä, 5.3.2020 klo 14.30
Poliisi hälytettiin paikalle selvittelemään tilannetta, jossa kaupassa asioineen pariskunnan ja henkilökunnan erimielisyydet maksusta johtivat siihen, että mies yllytti keskikokoisen koiransa puremaan kaupassa työskennellyttä naista.
Osallisten kertomukset tapahtumasta ovat ristiriitaiset. Kaupan henkilökunnan kertoman mukaan pariskunnan nainen oli ensin asioinut kaupassa, mutta naisella ei ollut tarpeeksi rahaa ostosten maksamiseen. Hän oli pyytänyt miestään avustamaan maksussa. Maksaminen ei vieläkään ollut onnistunut ja mies oli tullut koiransa kanssa sisälle liikkeeseen. Tässä yhteydessä mies kaupan työtekijöiden mukaan oli usuttanut koiransa puremaan myyjää. Kaupassa työskennellyt mies oli tässä yhteydessä kertomansa mukaan läppäissyt koiranomistajaa avokämmenellä, että saisi tämän lopettamaan koiransa yllyttämisen.
Kaupassa asioinut pariskunta oli sitä mieltä, että heitä oli yritetty huijata ja että koira ei ollut purrut ketään.
Asianomistaja lähti terveyskeskuksen päivystykseen tarkistuttamaan vammansa. Poliisi tutkii tapahtunutta ja koiran omistajaa epäillään pahoinpitelystä.
Miesnäpistelijä anasti kaupasta rintaliivit ja sukat
Vantaa, Porttisuontie, 5.3.2020 klo 19.00
Nelikymppinen mies jäi kiinni varastettuaan kaupasta rintaliivit ja sukat. Mies oli ottanut ne hyllystä ja piilottanut ne takkinsa alle. Kaupan henkilökunta oli kuitenkin huomannut tapauksen ja vartija otti miehen kiinni tämän ohitettua kassalinjan maksamatta tuotteista. Anastetun omaisuuden arvo oli 24,51 euroa. Miestä epäillään näpistyksestä ja hän on kuulustelussa myöntänyt teon.
Nuorehko mies menetti malttinsa ravintolassa, kun hänen reppuaan ei enää löytynyt
Vantaa, Kinorinne, 6.3.2020 klo 2.05
Parikymppisen miehen pinna paloi ravintolassa, kun hänen reppuaan ei enää kahden jälkeen löytynyt mistään. Mies suuttui ravintolan järjestyksenvalvojalle, joka joutui poistamaan miehen ravintolasta. Kun miestä saatettiin ulos ravintolasta, hän alkoi potkia ravintolan peltiseinää lommoille ja vastusti fyysisesti ravintolasta poistamista. Järjestyksenvalvoja joutui kaatamaan vastaan hangoittelevan ja potkivat asiakkaan maahan ja laittamaan hänelle käsiraudat. Miestä epäillään vahingonteosta ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory