Poliisilla perustehtäviä Hämeessä

NordenBladet — Hämeen poliisilaitoksen alueella on keskiviikon ja torstain välinen yö sujunut poliisin kannalta varsin rauhallisesti. Tehtäviä oli kaikkiaan 67 kappaletta koko laitoksen alueella. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin tuotiin neljä henkilöä.
HEINOLA
Keskiviikkoiltana kello 20.50 aikaan poliisi sai ilmoituksen vartijan kiinni ottamasta näpistelijästä Hevossaarentiellä sijaitsevassa kauppaliikkeessä. Ilmoituksen mukaan liikkeeseen tullut nuori mies oli ottanut hyllystä tabletin ja poistanut siitä hälytin laitteen. Mies oli piilottanut laitteen vaatteisiin ja poistunut liikkeestä maksamatta sitä. Vartija oli ottanut miehen kiinni kassalinjan jälkeen. 1990 luvulla syntynyttä miestä epäillään varkaudesta ja teko oli miehelle viides anastusrikos vuoden sisällä.
Keskiviikkona aamupäivällä kello 10.30 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta keskustan alueella. Partio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan henkilöauton Hämeentieltä. Autoa kuljettanut 1950 luvulla syntynyt mies puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumus ylittävän lukeman. Mies käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
RIIHIMÄKI
Keskiviikkona iltapäivällä kello 14.15 aikaan poliisi sai ilmoituksen pakettiauton ulosajosta vt130:llä Arolammella. Poliisin alustavan selvityksen mukaan Riihimäeltä Hyvinkään suuntaa tullut auto oli ajautunut kaiteen päälle ja kääntynyt siitä katon kautta ympäri päätyen keula edellä ojaan. Autoa kuljettanut 1990 luvulla syntynyt mies oli päässyt omin voimin ulos autosta ja ilmoittanut tapahtuneesta hätäkeskukseen. Sairaankuljetus toimitti miehen Kanta-Hämeen keskussairaalaan tutkimuksiin. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan. Tapahtumahetkellä tie oli ollut sohjoinen.
FORSSA
Torstain puolella aamuyöstä kello 04.00 aikaan poliisi sai ilmoituksen liikemurrosta Hämeentiellä sijaitsevaan grillikioskiin. Tekijä oli ehtinyt poistua paikalta ennen poliisin tuloa. Tapausta tutkitaan varkautena. Alustavan tutkimuksen mukaan tekijän matkaan lähti ainakin rahaa.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory