Mies murtautui autoon pikkurahan löytymisen toivossa

NordenBladet — LAHTI. Poliisille ennestään tuttu mies jäi kiinni Lahden keskustassa epäiltynä varkauden yritykseen. Hätäkeskukseen tuli aamuyöllä neljän aikaan ilmoitus, että mies oli häärännyt epäilyttävästi auton ympärillä ja päässyt sisälle autoon. Partio tavoitti miehen paikan päältä ja hän kertoi menneensä autoon anastustarkoituksessa etsimään kolikoita. Pelkkiä kolikoita ei ollut päätynyt miehen kassiin, vaan sieltä löytyi sekalaista autosta anastettua omaisuutta.
LAHTI. Naisen epäillään syyllistyneen näpistykseen Launeella Lahdessa kävelemällä kassojen ohi maksamatta aiemmin sovituskopissa ylleen pukemiaan kaupan tuotteita. Naisella on kontollaan vuoden sisään yhdeksän aiempaa anastusrikosta. Vartija otti naisen kiinni kaupan ulkopuolella ja teki ilmoituksen hätäkeskukseen. Anastetut tuotteet saatiin takaisin, mutta ne olivat myyntikelvottomia. Naisella oli myös voimassaolevia etsintäkuulutuksia, joten hänet otettiin myöhemmin kiinni rikosperusteisesti.
LAHTI. Iltapäivällä maanantaina hätäkeskukseen tuli ilmoitus autosta, joka ajoi epäilyttävästi mm. pysähtyen keskelle kaistaa ja kiihdytellen omituisesti. Partio lähti tavoittelemaan autoa ja sai pian pysäytettyä sen. Kuljettajalle suoritettiin puhalluskoe ja huumepikatesti, jotka molemmat antoivat negatiivisen tuloksen. Hänellä ei kuitenkaan ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja pohjalla kuusi aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta vuoden aikana.
Nelikymppisen miehen epäillään syyllistyneen vuoden aikana seitsemättä kertaa kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
HEINOLA. Reilu nelikymppinen mies ajoi reilua ylinopeutta poliisin tutkaan Heinolassa Lampilan kohdalla. Kuljettajalla oli mittarissa 105 km/h, kun suurin sallittu nopeus oli 60 km/h. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory