Mainos:Poliisi tutkii 2.3.2020 tapahtunutta ampumatapausta Itä-Pasilassa epäiltynä tapon yrityksenä – Poliisi: Uhri ja epäilty tunsivat todennäköisesti toisensa

NordenBladet —

03.03.2020 klo 11.04Helsinki
Poliisi sai maanantaina 2.3.2020 kello 22.15 ilmoituksen, jonka mukaan Itä-Pasilassa Junailijankujalla sijaitsevassa kerrostaloasunnossa on ammuttu laukaus. Poliisi tutkii tapahtunutta rikosnimikkeellä tapon yritys.
Ampumisen kohteeksi joutunut 49-vuotias mies kertoi tapahtumapaikalla poliisille, että hänen asuntonsa ovikelloa oli soitettu.
– Kun mies oli avannut oven, rappukäytävässä ollut mies oli ampunut häntä kohti ampuma-aseella. Ampumisen jälkeen epäilty tekijä oli poistunut paikalta, kertoo rikosylikomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.
Uhri kuljetettiin sairaalahoitoon, jossa hänellä oli todettu ampumavamma vatsan alueella. Uhrilla ei ole hengenvaaraa. Rikoksesta epäiltyä ei poliisin mukaan ole toistaiseksi tavoitettu.
– Rikoksen tutkinta on vasta alkuvaiheessa, joten ampumiseen johtaneet syyt, ja muut tapahtuman yksityiskohdat ovat vielä selvityksen alla. Kyseessä on mitä ilmeisimmin kahden entuudestaan tutun henkilön keskeinen asia, joten poliisin arvion mukaan sivulliset eivät ole olleet vaarassa, sanoo Koski.
Tapahtumasta ei ole toistaiseksi muuta tiedotettavaa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory