Mainos:Ulosajoja Vakka-Suomen alueella 2.3.2020

NordenBladet — – 1.3.2020 Y-tiellä Uudessakupungissa pakettiauto suistui ojaan kello 13.39 aikaan. Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita ihmisiä, eikä hän loukkaantunut ulosajossa. Kuljettaja kertoi suistuneensa ojaan tiellä olleen sohjon takia.
– Kello 15 aikaan Uudessakaupungissa Vehmaantiellä suistui pakettiauto ojaan. Auton kuljettaja loukkaantui ja hänet kuljetettiin sairaalaan tarkastettavaksi. Kuljettaja kertoi menettäneensä autonsa hallinnan tiellä olleen sohjon takia.
– Kello 17 aikaan Uudessakaupungissa Lahdentiellä suistui pakettiauto ojaan. Auto oli lähtenyt heittelehtimään ja suistunut kulkusuunnassaan oikealle puolelle ojaan ja siitä osittain pellolle. Auto oli osunut sähkötolppaan, joka oli katkennut törmäyksen voimasta, lisäksi auto oli pyörähtänyt katon kautta ympäri. Autossa ollut matkustaja loukkasi itsensä ja hänet kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi. Kuljettaja kertoi auton lähteneen heittelehtimään tiellä olleen sohjon takia. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory