Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 1.3.2020

NordenBladet —

01.03.2020 klo 13.45Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Päihtyneenä henkilöautoa kuljettanut myönsi käyttäneensä huumausaineita
Vantaa, Sairaalakatu, 29.2.2020 klo 17.05
Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Vantaalla lauantaina illalla. Autoa kuljettaneelle vuonna 2000 syntyneelle miehelle tehtiin huumausaineen käyttöä osoittava pikatesti. Testi oli positiivinen kannabiksen ja kokaiinin osalta. Mies myönsi polttaneensa kannabista noin tuntia aiemmin ennen ajoon lähtöä ja käyttäneensä kokaiinia edellisenä iltana. Koska miehelle ei ollut myöskään ajo-oikeutta, häntä epäillään rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Lievästi päihtynyt mies ajeli pururadalla
Vantaa, Huuhkajatie, 29.2.2020
Poliisille soitettiin henkilöautosta, jolla ajeltiin pitkin pururataa. Auto oli pitänyt huomiota herättävän kovaa meteliä ja kolissut. Poliisi pysäytti kyseisen auton, kun se kurvasi pururadalta pysäköintipaikalle. Autoa kuljettaneelle vuonna 1981 syntyneelle miehelle tehtiin seulonta-alkometrillä puhalluskoe, joka osoitti miehen olevan päihtynyt. Tarkkuusalkometrillä poliisiasemalla tehty puhalluskoe jäi kuitenkin alle rattijuopumuksen rajan. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Syy ajoneuvolla pururadalla lenkkeilyyn ei selvinnyt.
Kuorma-autoista anastettiin polttoainetta
Vantaa, Linkokuja, 29.2.2020 klo 23.30
Vantaalla napattiin kiinni vuonna 1991 syntynyt mies, jonka epäillään anastaneen polttoainetta kuorma-autojen polttoainasäiliöstä. Sivullinen oli huomannut kuorma-autojen välissä pyörineen miehen ja soittanut hätäkeskukseen.
Poliisi löysi jonkin matkan päässä tapahtumapaikalta miehen, joka oli varustautunut mm. suojakäsineillä, sadetakilla ja kumisaappailla. Lähistöltä löytyi myös sekä tyhjiä että täysiä polttoainekanistereita sekä kuljetuskalustoksi sopiva pakettiauto.
Mies otettiin kiinni ja häntä epäillään varkaudesta. Hän on kuulustelussa kiistänyt teon ja kertonut eksyneensä tapahtumapaikalle täysin sattumalta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory