Mainos:Poliisi tutkii Liperin moottorikelkkaonnettomuutta törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä kuolemantuottamuksena

NordenBladet —

29.02.2020 klo 13.05Itä-Suomi
Poliisi on tänään jatkanut perjantaina 28.2.2020 noin klo 20 aikaan tapahtuneen moottorikelkkaturman selvittämistä. Turmassa oli osallisena kaksi 30 – 40 vuotiasta miestä. Toinen miehistä menehtyi turmassa saamiinsa vammoihin. Toinen osallisena ollut mies on tällä hetkellä pidätettynä.
Tapauksen rikosnimikkeet ovat tällä hetkellä törkeä rattijuopumus ja törkeä kuolemantuottamus. Esitutkinnan tarkoituksena on selvittää tapahtumienkulku sekä se, kumpi miehistä kuljetti tapahtumahetkellä moottorikelkkaa.
Tänään poliisi on suorittanut tapahtumapaikkatutkintaa sekä useita puhutuksia ja kuulusteluja edellä mainittujen yksityiskohtien selvittämiseksi. Pohjois-Karjalan pelastuslaitos on avustanut poliisia tapahtumapaikalla. Esitutkinta jatkuu tiiviinä ainakin viikonlopun ajan. Tarkempia yksityiskohtia tapahtumienkulusta ei tässä vaiheessa voida julkisuudessa avata.
Poliisi pyytää henkilöitä, joilla on tietoa tai havaintoja tapahtumasta, ottamaan yhteyttä Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory